2777
2789

خیلی اعصابم خرد شد 

من نمیخواستم امروز جشن یلدا داشتن هم بچه کوچیک دارم کلی کار داشتم شوهرم هم میخواد شب بره شهر دیگه بخاطر کارش به دخترم گفتم مامان نمیتونم بیام دیدم ناراحت شد اخه از وقتی بچه ام دنیا اومده فکر میکنه ما بی توجه شدیم بهش منم گفتم حساس نشه خلاصه رفتم دیدم نصف کلاس هم مامان ها هستن منم به گوشه وایسادم بچه داده بودم شوهرم تو ماشین نگه داره زود برگردم دیدم مامان یکی از بچه هاگفت بیا کمکم منم کمکش کردم تو عکس گرفتن یکی از بچه ها دائم تو کادر بود گفتم عزیزم کنار وایسا حق دوست هات ضایع نشه بعدش برا بچه ها هدیه تدارک دیده بودن البته پولش از خودمون گرفتن موقع دادن هدیه ها یکی دخترم هول میده ومیگه مامان یکی از دستم کشبدش ولی ندیدم کی بود منم به معلم گفتم رسیدگی کنید یعنی چه خب مگه میشه گفت خودتون کیف ها بگردین ولی من پشیمون شدم گفتم ولش کن یکی دیگه میخرم برات ولی به بچه ها گفتم شاید یکی تون اشتباه برداشتین اگه دیدین بدین بهش حالا یکی مادرها بیست تا پیام طولانی پشت هم فرستاده با کلی توهین که تو بچه حقی کلا رفتی مدرسه و به دختر من گفتی کنار وایسا مگه بچه ما دزده که گفتین هر که دید بهش بده من فلان میکنم میام مدرسه دخترت سرش داد میزنم و این حرفا منم فقط نوشتم باشه هر کار که میدونی اروم میشی بکن ولی من کاری نکردم که این رفتار میکنی حالا مبگم کاش نرفته بودم چه بعضی خانم ها قلدر هستن حالا دخترم مبگه من مدرسه نمیرم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب سلیطه ایه زنه

بخدا اعصابم خرد شد شوهرم هم خوند اومد ویس بفرسته گفت چرا ابن طوری میکنه گفتم ولش کن بخدا حوصله اش ندارم 

تو پرو تر باش 

هیچوقت هم نزار دخترت از کسی بترسه 

شما هیچ‌کار اشتباهی توی مدرسه انجام ندادی 

یادت باشه در این زمینه بچه کامل از شما داره الگو میگیره که بترسه یا از حقش دفاع کنه

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳
چه ملایم جوابشو دادی خوشم اومد

بخدا ابنقدر خسته ام حوصله این بحث ها ندارم خیلی بیکاره معلومه ازش

تو چه راحت ضعف خودت رو قبول میکنی! اون سلیطه است قرار نبست تو موش باشی

آخه آدم مگه با همه دهن به دهن میشه چی بگم بهش وقتی شعور نداره

اه بعضیا چقدر احمق و بچه نهمیناهم بچه های لوس و ننر و ازخودراضی تحویل جامعه میدن.

هیچی به دخترش نگفتم فقط گفتم کنار وابسا حالا میگه حد خودت بدون به چه حقی به دختر من این حرف زدی من دخترم اله بله