2777
2789

هر چیزی رو تحمل کردم هر چیزی رو 

یه روانی رو تحمل کردم 

حالا تهدیدم میکنه به مامان بابات میگم باکره نیستی؟؟

خدا انصافش کجاست مگه نمی‌گفتن ستارالعیوبه

قرار باشه چیزی بفهمن همه چی رو تحمل میکنم همه چی رو من نمیتونم تحمل کنم پدر مادرم بفهمن 

کاش میمردم و همچین گوهای غلیظی نمیخوردم 

کاش همون موقع که سم خوردم مرده بودم 

😭😭😭😭😭😭 

بگو برو بگو بهتر مجبور میشی بگیریم اونوقت منم میشم ملکه عذابت

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریدی اب قطعه ولی صرفا با قرص برنج اینکارو نکن درد داره 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
نمیخوام اون روانیه نمیخوام باش عقد کنم فقط میخواستم کنار مادر پدرم بمونم اینطوری نمیتونم

نترس به خودت مسلط باش بگو باشه برو بگو منم میگم تجاوز کردی خشتکتو پرچم میکنن به مامان باباتم بگو ترسیدم چیزی نگفتم گفتم ابرومون میره

دیه باهاش رابطه نداشته باش بعد اگه به خاطر بکارتت میترسی نگران نباش بعد یه مدت اونحایه ادم تنگ میشه دفعه بعد که بعد مدت ها بخای رابطه داشته باشی زخم میشه خون میاد اگرم قبل ازدواج خواستی چیزی بگی بگو تو بچگیم از رو کنجکاوی انگشت کردم اونجام