2777
2789
عنوان

با شوهر وسواسی چه‌کنم

146 بازدید | 10 پست

مادر و‌مادر بزرگ شوهرم وسواس دارن فقط رو‌نجاست

از بین بچه های مادرشوهرم فقط شوهرم اینجور شده نه خواهراش

حالا الحمدلله بچه ام شب ادراری نداره اگه داشت که بیچاره بودم حالا یه وقتایی که آب و‌دوغ زیاد میخوره از دستش در میره ،همسرم هم نمیزنه ولی باهاش قهر می کنه بچه من روحیه اش خیلی خیلی احساساتی هست در حدی که هی یک ساعت التماس می کنه بابا ببخشبد تو‌رو‌خدا برام بخند😓😓😭😭😭

جگرم از بی محلی هاش آتیش میگیره،نمیخوام هم دخالت کنن که قهر باباش تو‌مسائل دیگه‌هم بی اهمیت شه ،چه خاکی سرم‌کنم

شوهرم انگار زده‌به‌سیم‌آخر هرچی باهاش صحبت می کنن از مواقعي هست که اصلا نمیخواد که بشنوه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعی که به بچت غذا و دوغ و آب میدی یه روفرشی مخصوص خودشو زیرش پهن کن و همونجا عادتش بده غذا بخوره و همونجا تمیزش کن بعو روفروشی و جمع کن اینجوری دیگه کثیف کاری ام نمیشه شوهر منم وسواسه خونه به هم ریخته ببینه خودش پامیشه تمیز میکنه به منم بی محلی میکنه واسه همین من همیشه خونمو تمیز نگا میدارم به اقا برنخوره یه وقت الان هم از دیدوز خونه مامانم هستم شوهرم دو روز خونه نیست خونه افتضااااحه میز سالنم همه ظرف غذا سینک ظرفشویی پراز قابلمه ماهیتامه تخت خواب به ام ریخته خیالم راجته تا پنج ماه نمیاد خونه وگرنه دهنم سرویسه الان فکرم همش پیش خونه ست که یه روز قبل اون برم خونه رو برق بندازم وگرنه جهنم میکنه زندگیمو😆😁😁

وااای بیچاره بچه  چندسالشه ؟ ما خانوداگی وسواس داریم خیلی بده دست خودمون نیست😓 شورت آموزشی ...

ب۳ سال و‌نیم نزدیک دوساله از پوشک گرفتم تا ابد نیمتونم شورت آموزشی بپوشه که

موقعی که به بچت غذا و دوغ و آب میدی یه روفرشی مخصوص خودشو زیرش پهن کن و همونجا عادتش بده غذا بخوره و ...

باور‌کن تو مهمونی میام‌کنترل کنم همممممه کاسه داغ در از آش میشن بهش آب و دوغ و‌نوشابه میدن هر چی به شوهرم میگم من از پس شون برنمیام موش میشه

شب که تو خواب نجس کرد بچه‌رو دعوا می کنه زورش به اون میرسه فقط

ب۳ سال و‌نیم نزدیک دوساله از پوشک گرفتم تا ابد نیمتونم شورت آموزشی بپوشه که

نه دیگه خودش کم کم خوب میشه دیگه نیاز نیست پاش کنی پسرا همشون همینن یکم خیس میکنن شلوارو قبل اینکه برن دسشویی فقط وقتی باباش هست پاش کن