2777
2789
عنوان

😢جوش زیرپوستی بزرگ زدم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7069 بازدید | 47 پست
مثل یه نخود زیر پوسته ینی گلوله ماننده,,سفته, دست میزنم جابجا میشه اره بعضیاشون دیده نمیشن بعضیاشو ...

اره عزیزم واسه منم یدونه رو صورتمه دیده نمیشه اصلا دست زدم حرکت کرده.من میخواستم برم تخلیه یعنی جاش میمونه؟ واقعا خطرناک نیس؟اللن یکسال و نیمه رو صورتمه دکتر رفتم چندبار ولیی حرفی از تخلیه نزد

اره عزیزم واسه منم یدونه رو صورتمه دیده نمیشه اصلا دست زدم حرکت کرده.من میخواستم برم تخلیه یعنی جاش ...

کجای صورتته دقیقا?

مال من ک برآمده هم هست, بین چشم و ابروم میشه, بالای گوشه چشمم زیر دم ابروم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من معلومه برآمدگیش, اگه معلوم نبود ک هیچ کاریش نمیکردم ولی الان مُردَدَم, اخه اگرم بخوام درش بیارم, رد بخیه میمونه, بعدشم اینکه ممکنه جاش توخالی بشه و پوستشم نازک بشه اونوقت

واقعا موندم🙄

کجای صورتته دقیقا? مال من ک برآمده هم هست, بین چشم و ابروم میشه, بالای گوشه چشمم زیر دم ابروم

گونه و  لپم اصلا دیده نمیشه.

منم یه بار وسط ابرو مابین چشم و ابرو دراومده بود هرکی میدید فکر میکرد زنبور نیش زده خیلی بد بود خداروشکر اصلا دست نزدم اون رفت 

فکرکنم همونه ک زیرپوست حرکت میکنه حالا لومده رو صورتم توگونه

برا من معلومه برآمدگیش, اگه معلوم نبود ک هیچ کاریش نمیکردم ولی الان مُردَدَم, اخه اگرم بخوام درش بیا ...

الان واسه  شما کجای صورتته عزیزم

اونی ک تخلیه کردی کجای صورتته

الان واسه  شما کجای صورتته عزیزم اونی ک تخلیه کردی کجای صورتته

اینو ک توضیح دادم کجای صورتم هست الان,

یکی هم الان توی روونم دارم ک معلوم نیس اصن, فقط خودم ک دس میزنم حسش میکنم

اون دوتایی ک تخلیه کردم یکیش تقریبا پایین کمرم بود 

یکیشم پشت ساق پام

اینو ک توضیح دادم کجای صورتم هست الان, یکی هم الان توی روونم دارم ک معلوم نیس اصن, فقط خودم ک دس می ...

الان باز خوبه رو صورت نیس عب نداره ولی رو صورت ک داری ادم میترسه جاش بمونه😧

الان باز خوبه رو صورت نیس عب نداره ولی رو صورت ک داری ادم میترسه جاش بمونه😧

اره دقیقا

من سه دفعه دارم میرم دکتر و هی پشیمون میشم, اخه مال من الانم مشخصه چون قلمبس

اگه معلوم نبود ک اصن ب خیالم نبود

ولی حالا میترسم درش بیارم و جاش خالی بشه😶

اره دقیقا من سه دفعه دارم میرم دکتر و هی پشیمون میشم, اخه مال من الانم مشخصه چون قلمبس اگه معلوم ن ...

انشالله چیزی نمیشه عزیزم انشالله خوب میشه از دکتر حتما بپرس ک جاش نمونه 

واسه من معلوم نیس ولی خیلی اذیت میشم ی چیزی داخل صورتمه😧

تو بنظرم بیخیابش شو, چون میگی معلوم نیس ولی مال من کاملا برجستگیش پیداس قد یه نصف نخود

واسه شماهم حرکت کرده بود؟

من قبلا خواستم خودم تخلیه کنم کوچیک بود فشار دادم زیرپوستم حرکت کرد 

واسه شماهم حرکت کرده بود؟ من قبلا خواستم خودم تخلیه کنم کوچیک بود فشار دادم زیرپوستم حرکت کرد 

اصن ب بیرون پوست راهی نداره ک آدم خودش بخواد تخلیه کنه

بعضیاشون با حوله گرم گذاشتن مرتب رووشون ممکنه کوچیک و یا از بین برن, چون چربیه تجمع یافتس, و با اینکار شاید چرببش آب بشه و پخش شه 🤷‍♀️

اره کمی حرکت میکنه وقتی بهش دست میزنم

دست نزدن اصلا من فشار دادم زیرپوستم حرکت کرد بدترشد.اره مثل واسه شما بود فشار دادم حرکت کرد بعد بزرگ شده کمی ولی دیده نمیشه