2777
2789

وای منم الان چهار ماهه نرفته خیلی عصبیم کرده.معلوم نیستا اما دست میزنم برجسته اس.نمیدونم باید چیکار کنم.

ولی احساس میکنم یکم کوچیکتر داره میشه لامصب لانتی

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
وای منم الان چهار ماهه نرفته خیلی عصبیم کرده.معلوم نیستا اما دست میزنم برجسته اس.نمیدونم باید چیکار ...

اره دقیقا مثل واسه منه.

نمیره اینا باید تخلیه بشه.دکتر گفت خیلی زیرپوستیه نمیشه 

من ک دیونه شدم 

چیکارکنم 😢.واسه منم دیده نمیشه دست میزنم معلومه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دقیقا مثل واسه منه. نمیره اینا باید تخلیه بشه.دکتر گفت خیلی زیرپوستیه نمیشه  من ک دیونه ش ...

نه من احساس میکتم که داره کم کم کوچیکتر میشه.

یه بستع اموکسی سیلین خوردم شاید اون باعث میشه.میخوام فردا برم یه بسته تتراسایکلین بخرم شاید بیشتر اثر کنه.

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
وای منم الان چهار ماهه نرفته خیلی عصبیم کرده.معلوم نیستا اما دست میزنم برجسته اس.نمیدونم باید چیکار ...

ازه کوچیکتر میشه ولی سفت میشه نمیره واسه منم اینجوری بود

میدونین چیکا کنییین

امتحانش ضرر نداره .....یکم ارد و چند قطره اب بزنین طوری که خمیر درست بشه ...... زیاد اب نزنین که ابکی بشه...... بعدشب که خوابیدین بزارین رو جوش زیر پوستی و چسپ هم بزنین که روش بمونه.... صبح میبینی تخلیه شده🤦‍♀️ گاهی جوش هاااا انقدر عمیقه باید تکرار کنی این کار رو

ولی عالی عمل میکنه

غده چربیه شاید, منم دارم تنها راهش جراحیه, ولی اگه مزاحمتی نداره اصن کاری باش نداشته بلش

چجوریه  برای شما عزیزم؟

واسع من مثل گوشت اضافیه زیرپوسته دیده نمیشه دست میزنم میفهمم😧.و اینکه اول کوچیک بود دست زدم زیرپوستم حرکت کرده

میدونین چیکا کنییین امتحانش ضرر نداره .....یکم ارد و چند قطره اب بزنین طوری که خمیر درست بشه ...... ...

مرسی عزیزم

ولی این خیلی زیرپوستیه فکرنکنم درست شه😧

باز امتحان میکنم ولی قبلا امتحان کرده بودم

چجوریه  برای شما عزیزم؟ واسع من مثل گوشت اضافیه زیرپوسته دیده نمیشه دست میزنم میفهمم😧.و اینکه ...

مثل یه نخود زیر پوسته ینی گلوله ماننده,,سفته, دست میزنم جابجا میشه

اره بعضیاشون دیده نمیشن

بعضیاشونم برآمدگیشون معلومه

ولی در کل هیچ خطری ندارن

من چهارتاشو داشتم ک الان دوتاشون هست, اون دوتای دیگه رو با جرحی سرپایی درآوردم ولی پشیمونم چون جاشون معلومه

اخه آزاری نداشتن , بهتر بود ولشون میکردم بمونن

اسمشونم لیپوم هست.