2777
2789

کاش براش نگرفته بودی

تبلت اصلااا برای یه بچه تو این سن مناسب نیست

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته منم برادخترم هرچی بگه میخرم اما بنظرم تبلت توسن پایین اصلا خوب نیس ومیخریدی ولی بهش نشون نمیدادی فعلا ازالان وابسته گوشی میشه  وچشمان ضعیف میشه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
البته نه درشرایط فعلی که جزو ملزومات محصلین هست

خود مادر گوشیش را در اختیار فرزند بگذارد 

برای کلاس هایش 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)

کار خوبی کردی فقط براش یه تایم خاصی بذار که استفاده کنه مثلا یکی دو ساعت درروز 

سیمکارتو اینام اصلااا براش نگیر تا بزرگ بشه 

اجازه هم نده دوستاش چیزی واسه‌ش بریزن یکی بود اینحا میگفت دوستاش برا بچش فیلم ناجور ریخته بودن😑

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
گوشی یا تبلت برای بچه تا زیر 18 سال توصیه نمیشه 

واقعا نمیدونستم چه عجیب خودمم نشنیده بودم ولی چی کار میکردم ولی کل فامیل دارند با تبلت بازی میکنند ولی بچه من تنها

خود مادر گوشیش را در اختیار فرزند بگذارد  برای کلاس هایش

البته اینجا جای بحث نیست ولی من خودم شاغلم و اصلا امکان این مورد برام وجود نداره.......و یکسری مسایل دیگه......که در حال حاضر به ما اجبار شده...متاسفانه و علی رغم میل خودمون

مامان ترنم سابق......عضویت 1387