2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنون بابت راهنمایی

مهم اینه که فرهنگ استفاده صحیح را به فرزندتون که هنوز محصل هم نیست یاد بدین............حتما و حتما براش تایم بزارین.....یک الی دوساعت در روز..........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

مشکلی با این وسایل ندارم. به خاطر کار من و همسرم تو خونه مون هم تبلت هم چند تا لپ تاپ هست ولی استفاده اش برای دخترم کاملا محدوده. اصلا اجازه نمیدم جایی بریم همش پای این چیزا باشه. ولی اینکه بچه هر چی بخواد براش فراهم کنی شدنی نیست این جوری دو روزه دیگه خودت اذیت میشی وقتی که نتونی توقعاتش را برآورده کنی باید بچه بدونه دنیا محدودیت داره و نمیتونه همه چیز را با هم داشته باشه. بارها شده وارد جمعی شدم همه بچه ها تبلت آورده بودن (ولی من هیچ وقت با خودم تبلت نمیبرم چون اجتماع برای دورهمی است نه بازی رایانه ای) بعد من همشون را دور خودم جمع کردم و بازی بهشون یاد دادم که با هم بازی کنن

واقعا نمیدونستم چه عجیب خودمم نشنیده بودم ولی چی کار میکردم ولی کل فامیل دارند با تبلت بازی میکنند و ...

من هم خودم تا ۱۸ سالگی گوشی یا تبلت  نداشتم ولی بچه های یک ساله تبلت دارن اصلا هم حسرت این چیز نخوردم 

با گوشی یا تبلت گرفتن خیلی باید مواظب باشی 

بچه هایی هستن با این کار والدین که زودتر به بلوغ فکری میرسن 

سایت هایی که مناسب سنشون نیست میخونن یا فیلم ها و ….

الان یک بچه ۱۳ ساله سریع اینستا نصب میکنه در حالی که اینستا اصلا برای این سن مناسب نیست 

خیلی راحت خانواده شون گول میزنن 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
البته خودم نمیخواستم ولی بچم اینقدر ناراحت بود

ببخشید من نمیدونستم شما آقا هستید....اما درکل بهتره کم کم از سرش بندازید....اینکه بچه های اقوام دارن دلیل نمیشه بچه شماهم داشته باشه.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم