2777
2789

بزرگواران گرامی دلم به درد اومد ،با بیست و هفت سال دارم شش و نیم می گیرم،اما کجای کار اشتباه بوده که همه را با یک چشم قضاوت می کنید و از این الفاظ استفاده می کنید مگر همه پزشکان ،کارمندان،فروشندگان،مغازه داران حتی کارگران از هر جهت بیست هستند؟

آیا همه ما گل بی عیب هستیم؟آیا همه ما یک مادر نمونه،همسر نمونه،خواهر نمونه و....هستیم.

خدا را گواه می گیرم دراین سالها با این که با افتخار در مناطق پایین شهر درس دادم همواره از هر نظر همه جوره در کنار دانش آموزان بوده ام .حتی همکارانم از خودم دلسوزتر بوده ام.

از پشت گوشی که دوستان می فرمایند نزدیک به دوسال است تدریس می کنم و نمره چشم اکثر همکارانم تغییر پیدا کرده.

مادر عزیزی که می‌فرمایید از پشت گوشی حقوق می گیرند ،من مثل شما مادر و همسر هستم در کنار این وظایف باید تدریس هم داشته باشم.

مدارس غیر انتفاعی هم همه آش دهن سوزی نیستند ،بچه های خودم در مدارس دولتی درس خوانده اند،دخترم در کلاس خودم بود اما بچه ها آخر سال فهمیدند.

بیایید یاد بگیریم در کنار انتقاد،مواردخوب را هم یاد آوری کنیم تا چرخه عشق و محبت را از دل معلمان پاک نکنیم.

من پسرم دیپلمشو گرفته دخترم هفتمه

زنده باشن ❤️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اون لحاظ؟ گلم وضع مالیمون خوبه به خاطر پول نبوده خودش دوست داشت چون رفیقاش اینجا بودند وگرنه قیم ...

ببین غیردولتی خوب ببری علاوه بر شهریه کلی کلاس تقویتی و کتاب معرفی میکنن تقریبا بیشتر از شهریه هزینه ایناست ولی بنظرم ارزش داره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ببین غیردولتی خوب ببری علاوه بر شهریه کلی کلاس تقویتی و کتاب معرفی میکنن تقریبا بیشتر از شهریه هزینه ...

نمیدونم والا

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
زنده باشن ❤️

ممنون همچنین

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
بزرگواران گرامی دلم به درد اومد ،با بیست و هفت سال دارم شش و نیم می گیرم،اما کجای کار اشتباه بوده که ...

عزیزم به عنوان تاپیک توجه کنید معلمارو جمع نبستم

بزرگواران گرامی دلم به درد اومد ،با بیست و هفت سال دارم شش و نیم می گیرم،اما کجای کار اشتباه بوده که ...

موارد خوب چی اینکه دخترم دیشب انگشتش حالت فرو رفتگی داشت؟

خودم اگر معلم بودم جوری با دانش اموزان رفتار میکردم که ارزو کنند بیان مدرسه نه یکی مثل دخترم که معدلش از ۱۹ پایین نیومده بگه که همین مجازی خوبه

موارد خوب چی اینکه دخترم دیشب انگشتش حالت فرو رفتگی داشت؟ خودم اگر معلم بودم جوری با دانش اموزان رف ...

نمی دونم چی بگم باید هرکس در شرایط قضاوت بشه.من این روزها به حدی از دانش آموزان موارد ناخوشایند دیدم که دلم میخواد زود مدارس تموم بشه.

صد درصد  وگرنه این حجم بیشعوری  بعیده

عزیزم چه ربطی داره. من خودم و اطرافیانم مدرسه هامون دولتی بود ولی انقد خوب بودن ک موقع تموم شدن گریه میکردیم... ربطی ب دولتی نداره. ذات کسی ک بد باشه. دولتی و غیر دولتی براش فرقی نداره 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
عزیزم چه ربطی داره. من خودم و اطرافیانم مدرسه هامون دولتی بود ولی انقد خوب بودن ک موقع تموم شدن گریه ...

زمان قدیم بله ولی الان نه این جوری نیست چون معلمای دولتی سهمیه ای شدن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂