2777
2789
ایشالا که همه پول داشته باشن برن غیر اتتفاعی من دبستان که بودیم تعطیل میشدیم در مدرسه باز میشد فکر ...

😂😂😂😂😂انشالله

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حدس زدم بچه مدرسه ای نداری . زنده باشین ❤️

ممنون گلم همینطور🌹

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
ایشالا که همه پول داشته باشن برن غیر اتتفاعی من دبستان که بودیم تعطیل میشدیم در مدرسه باز میشد فکر ...

وای اره دخترم یه بار منتظرش بودم دیدم پخش زمین شده😐😂

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   

تشبیهت 😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منظورم این بود اخه یهو تو دو سه روز زیاد شد یهو، خب قبلا هم بوده دیگه این موضوع، من یهو فکرم رفت به ...

من دیگه امروز فوران کردم

چرا بین ۱۴ معلم گیر دادم به ایشون خب بدون دلیل دارم

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
بحث رفابت که پیش میاد اونم توی نوجوونی دیگه هیچی نمیشه گفت

اره مگه گوش میده

سال دیگه ایشالاغیر انتفاعی ثبت نامش کنم

در جریان هزینه ها هستید؟

سال دیگه ایشالاغیر انتفاعی ثبت نامش کنم در جریان هزینه ها هستید؟

چندمه ؟ پسر من امسال یازدهمه دوازده و خرده ایه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
همه  مثل  شما  مناعت  طبع  ندارن   ...   تاپیک  آخرمو   ...

خوندم عزیزم، شما ناراحت نشو، ببین هر قشری آدم خوب و بد داره دیگه، معلم خوب داریم بدم داریم، دکتر خوب داریم بدم داریم ...، مسلما اینجا اون بد گیرشون افتاده دلشون خونه و گرنه به همه نمیگن، الان خوده اسی گفت یه معلم دیگه بچش خیلی خوبه

خدا خیر بده تمام شاغل های دلسوز و با وجدانو، اون بدهارو هم به راه راست هدایت کنه

ولی در کل الان مشکلات اقتصادی زیادی رو اعصاب تموم قشرها تاثیر گذاشته، معلمها هم مثل بقیه تو فشارن، حالا چه اشکالی داره یه قسمتی حقوقشون زیاد بشه راحتتر زندگی کنن حداقل از فشار اقتصادی راحت بشن رو اعصابشونم تاثیر میزاره حتما

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

برادر منم خیلی از معلماش میناله یکیشون معتاد وفحاش بود الان که بزرگ شده میگه گیرش بیارم زدمش😂

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏

من هنرستان تدریس میکنم درس شیمی و جغرافی  مشترک بین رشته های حسابداری و فتو و طراحی بچه های حسابداری نسبت به اون دوتا رشته توی پاسخدهی بهترن من واقعا به اون دوتا رشته حق میدم عشقشون فقط رنگ و لعاب و طراحی و این چیزاست و از همون ابتدا هم گفتم ماها میتونیم با هم رفیق باشیم و این باعث شد بیشتر به درسی که ابتدا همش میگفتن به چه دردمون میخوره علاقه پیدا کنن 

چقد  از  شما  حس  خوبی  گرفتم   پایدار  باشید ❤

خواهش میکنم عزیزم همچنین❤🌹