2777
2789
شوهرخاله من میگفت (امشب)تا حقوقامون ۸۰درصد حقوق استاد دانشگاه نشه نمیریم سرکار .یعنی چیزی حدود۱۶ملیو ...

چه خبره

ما یه معلمایی داریم که ۵ تومنم از سرشون زیاده

میخوام یه رستوران بزنم بعد تو غذا ها مرگ موش بریزم هرچی فود تستر تو اینستاگرام هست دعوت کنم برا افتتاحیه                          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیتونه تحمل نمره زیر ۱۹ نداره

همینجوری ادامه بده هیچی یاد نمیگیره وقتشو با مزخرفات مدرسه هدر میده البته من خودم سر نمره خودمو میکشتم الان فهمیدم حیف آدم چیزیو ک باید بدونه ب وقت نمیدونه

کافییه ...  خوبه  الان  تاپیک  زدم   دست  از  سر  معلم &nbs ...

که چی؟

که یکی مثل دخترم به خاطر سه دقیقه از ساعت چهار در حال نوشتنه بلکه یک نمره ازش کم نشه 

هنوز شام هم نخورده

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   

اسی توانایی شو داری دخترتو غیرانتفاعی ثبت نام کن 

عمر ما تو مدرسه دولتی بین یه مشت وحشی عقده ای حروم شد 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
لابد مدرسه اش دولتی؟ 

ربط نداره معلم بایدخودش خوب باشه من غیرتولدی بودم از معلم چهارم ابتدایی متنفرم تا الان نمیبخشمش

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖

خدا منقرض کنه این معلما رو😠 خاطراتم زنده شدا

یادمه کلاس دوم بودم زنگ تفریح هوا سرد بود با چند تا از بچه ها سر کلاس موندیم بیرون نرفتیم.  معلم زنگ تفریح اومد مارو برد دفتر میگفت پرونده اینا رو بدید بهشون اخراجشون کنید.  سر اینکه زنگ تفریح بیرون نرفته بودیم😑💔

ما هم ۵ ۶ تا بچه ۷ ۸ ساله بودیم از ترس همش گریه میکردیم 

هر چی ادمه عقده ایه جمع کردن تو این آموزش پرورش 

به شدددت مخالف افزایش حقوقشونم 

کم زجرمون ندادن

اولا دختر شما حساسه شما باید این رو بهش بفهمونی مهم اینه تو بلدی و نمره مهم نیست بهش عزت نفس بده 

دوما بله خیلی از معلمهای ما مشکل دارن و عقده های زندگی شخصیشون مشکلات روحیشون و زخماشون رو با ضربه زدن به بچه های زیر دستشون خالی میکنن 

معلمی شغلیه که اینده یک کشور رو میسازن 

که متاسفانه تو گزینششون دقت و توجهی وجود نداره عقط میخوان کلاسا رو پر کنن

اسی توانایی شو داری دخترتو غیرانتفاعی ثبت نام کن  عمر ما تو مدرسه دولتی بین یه مشت وحشی عقده ا ...

فک نمیکردم اینطوری باشه فامیلامون اینجا بودن راضی بودن وگرنه بحث پول نیست 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
 با این وضعیت تدریس و مثلا تربیتشون ‌شوهرخاله من میگفت (امشب)تا حقوقامون ۸۰درصد حقوق استاد دانش ...

علمشونم برسونن به ۵۰ درصد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام