2777
2789

دخترم هفتمه چون نت شاد ضعیف بود برای ارسال تکلیف سه دقیقه تاخیر داشت حالا مگه قبووووول میکنههه دخترم هرچی میگه خانم فلانی خودتون از مشکلات اپلیکیشن شاد با خبرید،ولی معلم دینیشون مرغش یک پا داره(معلم قرآن هم هست)

بعد رفت توی گروه برای اولین بار نوشت  فلانی و فلانی...+(فامیلی دخترم) با تاخیر ارسال کردند دونمره از ترم اول کم میشه 

حالا دخترم گریه میکرد اخرم زد به سرش نوشت خانم من حاضرم از اول کتاب تا جایی که درس دادید ترکیب ها و معانی و ایه ها... رو بنویسم اونم گفت باشه حالا شاااید یکاریش کردم دخترم از غروب در حال نوشتنه دیگه تروخدا کاری نکنید بچه به خاطر سه دقیقه شامم نخوره 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
لابد مدرسه اش دولتی؟ 

دقیقا🤐

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 🥺 

چه معلم بدجنسی

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

با این وضعیت تدریس و مثلا تربیتشون ‌شوهرخاله من میگفت (امشب)تا حقوقامون ۸۰درصد حقوق استاد دانشگاه نشه نمیریم سرکار .یعنی چیزی حدود۱۶ملیون (۸۰درصد حقوق اساتید دانشگاه اونم خصوصی)

ابدولله ماننسی حسینا.
تو این درسا هیچی نیست بزارید قشنگ ده دوازدهشو بگیره راحت باشه درس مدرسه براش مهم نباشه فقط کنکور

نه نمیتونه تحمل نمره زیر ۱۹ نداره

بدم از هر چی معلم عقده ای میاد 

اگه خودشون دیر بیان سر کلاس عیبی نداره ولی کافیه ما یه دقیقه به خاطر نت تاخیر داشته باشیم خدا میدونه چیکارمون میکنن

میخوام یه رستوران بزنم بعد تو غذا ها مرگ موش بریزم هرچی فود تستر تو اینستاگرام هست دعوت کنم برا افتتاحیه                          
بدم از هر چی معلم عقده ای میاد  اگه خودشون دیر بیان سر کلاس عیبی نداره ولی کافیه ما یه دقیقه ب ...

بخدا اون روز دخترم دیگه بس که تاخیر داشتن کم مونده بود چرتش بگیره