2777
2789
عنوان

معلمم(مرده)به بهانه های مختلف بهم پیام میده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3156 بازدید | 96 پست

خوشبحالت 😂😂😂

معلما بیشتر بگیر هستن

بعدشم مگه خارجی که معلمت مرده؟

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=218945271]۱۱[/QUOTE

هم سنیممم بگو که من خانواده ام حساسن لطفا اگه کاری داشتین داخل همون گروه بگید بهم نه پیوی 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 

جدی و سر سنگین اما با احترام صحبت کن. عکس پروفایلتم یه چیز معمولی بزار. اگرم سوال شخصی پرسید محترمانه بگو که به به خودم مربوطه. و به نظرم اگه دیدی ادامه میده به مسئولاتون اطلاع بده. میتونی اول فقط بگی یکی از معلما بعد اگه خودشون پیگیر شدن اسمشو بگو. از اول بگی شاید خوب نباشه

[QUOTE=218945271]۱۱[/QUOTE هم سنیممم بگو که من خانواده ام حساسن لطفا اگه کاری داشتین داخل همون گروه ...

خیلی ضایعس خدایی 

حرفای غیر درسی نمیزنه که اونموقع میگه خودش میخاره

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘