2777
2789

من دارم پاک چل میشم مدرسمونم نرفتم کارنامم واقعا خنده دار اومده اخه من که تو اینترنت کلی فیلم از بهترین دبیرا میتونم ببینم دیگه چرا برم مدرسه بخودم با چرتوپرتای بچها و معلما و همش استرس اینو بگیرم که فلانی چی خونده و چی نخونده البته برا معدل ترمیم هم داریم من یه ده بگیرم بستمه در ضمن کسی هستم که خودم بخونم بهتر یاد میگیرمدیگه عادت کردم . مهم کنکوره  نه معدل ترم اولو مستمر شما چه پیشنهادی دارید قصد شروع دارید میشه بمنم کمک کنیدیکم صحبت کنیم اگر پشت کنکورید و تجربه هم دارید که چه بهتر ؟🙏🏻

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻

منم هیچ شروع نکردم برا کنکور

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بخدا میدونم حالم ندارید 😔ولی خواهش میکنم ابروم میره 😢

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چقدر مدرسه بیخوده

اره به مولا:(((

اگه نمی‌تونید هم زمان دوتا چیز بخونید امسال بزارید برای دیپلم که مدرک دیپلم تون خوب باشه سال بعدش فقط برای کنکور بخونید 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
اگه نمی‌تونید هم زمان دوتا چیز بخونید امسال بزارید برای دیپلم که مدرک دیپلم تون خوب باشه سال بعدش فق ...

مشکل خانواده و معلما و بچهان میدونم نباید کار با بقیه داشت ولی همه فکر میکنن منی که شستم خونه چقد خوندم بعدم ترمیم معدل داریم تو دوازدهم نگران معدل نیستم نمیدونم چطور شروع کنم 😭

من دوازدهمم. هنوز شروع نکردم

😢💔

مشکل خانواده و معلما و بچهان میدونم نباید کار با بقیه داشت ولی همه فکر میکنن منی که شستم خونه چقد خو ...

مردم همیشه نظر میدن ، بهتره مشاور بگیری برای شروع کار 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
چه رشته ای خوندی؟

حسابداری

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.