2777
2789
عنوان

به نظر شما بهترین دبستان تو تهران کجاست؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191138 بازدید | 189 پست
ایلا جان سلام مدرسه گستره نزدیک خونه خواهرمه کسی رو هم نمشناسم که بچه اش اون جا بره ما میدان هروی هستیم . پیش دبستانی هنرکده بادبادک میرفت تو مجتمع پزشکان فارابی . خیلی راضی بودم یه مهد با سیستم آموزش باز بود .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خدیجه جون. ممنون از جوابت. من پیشتازان کامپیوتر رو رفتم خییییییییییلی خوشم نیومد البته این سلیقه ایه شاید شما بری خوشت بیاد. همونطور که یکی از دوستام بچشو واسه سال دیگه نوشت اونجا. ولی هزینش خیلی بالاست و مثل هزینه ی مهدویه. من نمیدونم می ارزه یا نه راستشو بخوای. یعنی به نسبت خدمات و آموزشی که ارائه میدن منظورمه.
سخت گذشت برمن تا فهمیدم هیچ کس با هیچکس فرق ندارد...
ایلا جان من داشتم کامنت هاتون را جع به مدرسه می خوندم شما چه اطلاعات وسیعی در این زمینه دارین . من فکر می کنم شما در این مورد خیلی حساس هستید . و خیلی در این زمینه تحقیق می کنید و زحمت می کشید . از نظر شما مدرسه خوب چه مدرسه ای ؟ و آیا با سیستم آموزش پرورش ما که یه سیستم رفتار گرا است می توان مدرسه ای با متد های مختلف پیدا کرد.من دوست دارم مدرسه ای که بچه ام میره از نظر فضای آموزشی بزرگ و دلباز باشه . به خونه هم نزدیک باشه . از روش های نادرست برای آموزش استفاده نکنند و علاقه به یادگیری رو در بچه ازبین نبرن .
هــــــــــــــــــی... خدیجه جون گشتم نبود نگرد نیست....

راستش متاسفانه مدرسه ی دخترانه ای نیست که همه ی این ویژگیها رو داشته باشه. پسرونه زیاده که لااقل نزدیک به ایده آل باشه ولی دخترانه نــــــــــــــــــــــــــه!!!

الان دیگه یه جوری شده که اگه بتونی دخترتو بچپونی تو خرد و مهدوی بردی وگرنه که ثبت نام تو مدارس دیگه پول دور ریختنه!!! در صورتیکه واسه پسرها: دکتر حسابی / سروش/ والعصر/ پارسا/ ادب/ دانش/ صالحین/ سهراب سپهری/ رهیار/ و دهها مورد دیگه که حداقل امکانات یک مجتمع آموزشی استاندارد رو کما بیش دارا هستند. ولی واسه دخترا چی؟ همون دو تا که به زور راهت میدن واسه مصاحبه چه برسه به ثبت نام. بقیه هم که فقط تیتر دارند و اهن و تلپ بیخودی که وقتی میری توشون تازه میفهمی چه کلاه گشادی سرت رفته.

خلاصه که خسته ام خسته....
ایلا جون.ولی در مورد مدارس دخترونه فکر نکنم اینطوری باشه.ببین منم خیلی دوست داشتم که هلیا رو بذارم خرد یا مهدوی.ولی برای مهدوی دیگه خیلی دیر شده بود.چون فقط از پیش دبستانی خودشون ثبت نام میکنن.از خرد هم که متاسفانه قبول نشد.ولی از سوده و چند تا مدرسه ی دیگه قبول شد که من از بینشون سوده رو انتخاب کردم.

خیلی در موردش تحقیق کردم.تقریبا از هر کسی که تحقیق کردم ازش راضی بود.حالا اینو برای این نمیگم که چون هلیا از سوده قبول شده بخوام ازش جانب داری کنم.نه .ولی الان با اطمینان بیشتری از پارسال ثبت نامش کردم.

در بین مدارس غیر انتفاعی دخترانه به غیر از خرد و مهدوی مدارسی مثل روشنگر و مبینا و آیین روشن و راه رشد و طلوع و و راه شایستگان و شاید خیلی مدارس دیگه باشند که از مدارس کاملا مطرح هستند.من که از سوده خیلی خوشم اومده.خدا کنه تا اخرش ازش راضی باشم.

حالا ممکنه مدارس خوب زیادی باشند که کادر آموزشی خوبی داشته باشند ولی از نظر امکانات خیلی فول نباشند.

مثلا سوده امکانات خیلی خوبی داره.ولی لگو نداره.من خیلی دوست داشتم که تو مدرسه شون لگو داشتند.حتی تو مدرسه ی الانش(شکوفه های دانش) لگو دارند.ولی نمیدونم چرا تو برنامه ی سوده نذاشتند.مثل اینکه از دوره ی مهد کودک و پیش دبستانیش میخوان بذارند.
شاید برای لگو بذارمش کلاسهای آزاد لگوی خرد.

در بین مدارس دولتی هم مطمئنا مدارس خوب زیادی هست.ولی چون ما از مدارس غیر انتفاعی تحقیق کردیم اطلاعات زیادی در مورد مدارس دولتی نداریم.

پس فکر نکنم مدارس خوب دخترانه خیلی کمتر از مدارس خوب پسرانه باشه.اگه باشه متاسفانه به خاطر تبعیضی هست که تو سیاست کشور ما بین خانم و اقا هست.ولی مدارس خوب دخترونه خیلی هم کم نیست.

ولی میتونم حالت رو درک کنم.چون منم این دوران رو گذروندم.امیدوارم و برات دعا میکنم که یه مدرسه ی خوب پیدا کنی و خیالت راحت بشه.
راستی میشه بهم بگی که از کدوم جنبه های دبستان گستره بدت اومده؟
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
ممنونم آلیس مهربان. مرسی از راهنمایی و دلداریت ولی متاسفانه واقعیت اینه که واسه دخترا مدارس خوب خیلی کمتر از پسرهاست و همونایی هم که هستند اکثرا یا خیلی مذهبیند یا هزار تا دنگ و فنگ و تست و مصاحبه و پارتی باید بدی تا بتونی توشون ثبت نام کنی. در صورتیکه مثلا پارسال دوست خود من پسرش رو خیلی راحت و بی دردسر نوشت سروش . حالا نمیگم سروش خیییییییلییییییییی عالیه ولی خوب جزو مدارس ممتاز که هست.

خدیجه جون بله پارسال دخترمو گستره ثبت نام کردم . یه ایمیل به من بده تا کامل برات توضیح بدم.
بچه ها الان یه چیزی راجع به پیشتازان کامپیوتر شنیدم. پارسال دی ماه 20 تا از والدین میخواستن بچه هاشونو از اونجا در بیارن و رفتن آموزش و پرورش شکایت کردن. اینطور که شنیدم اگه بریم آکوزش و پرورش منطقه ی 4 پرونده ی شکایت والدین هنوز موجوده و میتونیم استعلام کنیم.

واااااااااااااااااااااای خدااااااااااااا مردم از خوشی!!!!!! یه مدرسه بفرست که ایرادای این شکلی نداشته باشه!!!!!

خدایا راستی اصل حالت چوره؟؟ خودت خوبی؟؟؟؟؟؟