2777
2789
عنوان

گریه نوزادتون کی کاملا خوب شد؟

435 بازدید | 24 پست

۳ ماهشه

ینی خدا شاهده پاهام دیگه داره فلج میشه انقد که رو پاهامه و تکونش میدم تا گریه نکنه 

از خود صبح تا شب همش بغلمه بخدا ۵ دیقه هم رو زمین نمیخابه تا کارام بکنم همش گریه میکنه همش...😭

دیگه نفس کم اوردم خدایا😭

خیلی بد قلقه خیلی

کی گریه هاش قطع مبشه پس😭

عزییزم

منم بچگیام اینجوری بودم😅🤭

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من که ماشالا بچگیش عروسک بود تصلا گریه نداشت بعد از دوسالگی تازه شروع کرد خانوم😂اما نده جاریمم مثل پسر شما بود۲۴ساعته درحال گریه.با رو پا گذاشتنم ساکت نمیشد میزاشتن توپتو و هی تاب تاب.فکر کنم ۷ ۸ ماهگیش خوب شد

[QUOTE=218709305]پسره  ینی از اونه؟[/QUOTEپسرمن خیلی ناآرام بود من هم باهاش گریه میکردم.دکتر بردم گفت چیزیش نیست.پول هم نداشتیم.به شوهرم اصرارکردم که باید عقیقه بشه.از آسمون اومد زمین

2810