2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
نه خوشبختانه شوهرم میگه سخت نگیر. فقط چون نصف شب میرسم تهران استرس داره داداشام اونجا راه آهن یه وقت نیان دنبالم
آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلوفر جون یه جورایی هم حق دارن. اول اینکه باید از نرمال بودن شرایط خودت خاطر جمع باشی بعدم اینکه رعایت کنی و تو جاده اینا هر دو ساعت حتما راه بری. بقیه شم بسپاری به خدا. زن داداشای خود من طی حاملگیشون چندین بار از تهران با قطار اومدن اینجا. اما عکسشم دیدم که یه مسافرت باعث سقط شده و سر حامله شدن بعدی خانوم کلی دردسر داشته
آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
حالا من شوهر با ماشین هر جا بگم میبره با هواپیما مخالفه. من دارم یک سفری با مامانم و بابام و من وشوهرم دخمل نازم جور میکنم با هواپیما بریم طفلک شوهرم رو در وایسی جلو مامانم اینا هیچی نگفته. من کمر درد دارم نمیتونم زیاد تو ماشین بشینم اونم راههای طولانی
خدایا به خواست و اراده تو من مامان شدم ازت میخوام تو این سفر 9 ماهه مواظب سلامتی من و میوه دلم باشی.الهی آمین
ترنم جون امروز کجاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟ نی نی خاطره که رفته پیش چمدانهای نی نیش
خدایا به خواست و اراده تو من مامان شدم ازت میخوام تو این سفر 9 ماهه مواظب سلامتی من و میوه دلم باشی.الهی آمین
ولی مسافرت دوتایی با ماشین شخصی خییییلی میچسبه من عاشقم بر این مدل سفر
مریم جون دوتاش خوب و نرماله فقط جفت سرراهیه که مشکل ایجاد میکنه