2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
راستی این شعر رو میتونین برای نی نیها بخونین...مناسبتیه بهارم و بهارم شادی با خود میارم شکوفه های رنگی گلهای تازه دارم سه ماه دارم همیشه فروردین اولیشه اردیبهشت و خرداد ماه های بعدی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه. سال نو مبارک. سال خوبی رو براتون آرزو می کنم. اینجا چی شده؟؟؟؟؟ چرا هیچ کس نمیاد؟؟؟؟!!!!! سونیا جون! تبریک برا دندون گل دخترت. چ خوب. رایان من هنوز خبر نیست و همچنان همه چی رو میبره سمت دهنش. گاهی واقعا نگرانش میشم از این طریق میکروبی چیزی وارد بدنش بشه!!!! مصباح جان! برای پسر منم دقیقا اتفاق مشابه افتاد منتها با کمی تفاوت. به طور اتفاقی و بدون اینکه بچه م رو جایی برده باشم یا تبی داشته باشه، روی باسن و شکم و دستها و رون هاش پر شد از دونه. اول یکی دوتا روی باسنش بود. بعد فرداش تعداد دونه ها روی باسن بیشتر شد. بعد روز سوم یهو تمامی اون مناطقی گفتم پر شد از یه عالمه دونه قرمز. اول فکر کردیم آبله س. هیچ تبی هم نداشت و هیچ علامت و مشکل دیگه ای هم نداشت. دونه ها ظاهرا خارش دار هم نبودن چون دستشو سمت شون نمیبرد (یا شایدم هنوز نمیدونه و احساس خارش درش ایجاد نشده). دکتر بردیم گفت احتمالا ویروس یا عفونت ویروسی و یا آلرژی بوده. مشکلی نیست. دونه ها بعد در عرض یکی دو روز خود به خود از بین رفتن. اما دو روز بعد توی راه سفر، تب کرد و تا دو سه روز شبها تب میکرد و بیحال بود و روزها خوب بود. اونم دکتر گفت احتمالا شروع سرما خوردگیه. خود به خود هم خوب شد. البته شبها بهش استامینوفن میدادم هر 5 ساعت. بچه ها! بچه های شما با چیها سرگرم میشن تو خونه؟ چه بازیهائی باهاشون می کنین؟ آموزش، چی؟ باهاشون چی کار می کنین؟ من خیلی روزا کم میارم. اصلا اسباب بازیهاشو دوست نداره. نهایت برا یکی دو دقیقه باهاشون سرگرم میشه. همه ش خودمو میخواد و اینکه من باهاش بازی کنم حالا یا با اسباب بازیهاش یا با وسایل آشپزخونه. بیاین بگین دیگه.....
باران جونم! سلام! چقد دلتنگت بودم! تا مدتها میومدم اینجا به امید اینکه خبری ازت باشه خوبی؟ پسر گلت خوبه؟
آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
دیدم نوشتی میری سر کار چند ماه مرخصی بودی؟ شش ماه یا نه ماه؟ رایان کوچولو رو چه میکنی؟ باران کاش بتونی بیای گروه تلگ.رام
آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
سلام باران عزیز پرنیان هم دقیق شبیه رایان جون شده رو گردنش و دستا و پاهاش دونه قرمز زده بود که دکتر ش گفت آلرژیه درمورد بازی کردن پرنیان من هم واقعا موندم چیکار باید کنم حتی دیگه وسایل آشپزخونه هم براش جذاب نیست برای سرگرم کردنش روزا یکی دو ساعتی با کالسکه میبرمش بیرون بعضی روزا هم 2بار البته برای خودم هم خوبه هم پیاده روی میکنم هم دلم باز میشه یه نرم افزار کمک آموزشی هم هست فکر کنم بد نباشه بی بی انیشتین البته من هنوز نگرفتم یکی از کلیپ هاش و پرنیان خیلی دوست داره (پیرمرد مهربون)
خدایا ممنونیم از هدیه های خوشگلی که بهمون دادی. خدایا شکککککککککر
سلام به روی ماه همتون خوبین؟خوشین؟سلامتین؟ چقد انرژی میگیرم وقتی میام نی نی سایت دخترگل من پنج روزه اولین دندونشو درآورده،از بالا درآورده! چهار دست و پا نمیره اصلا،تمایلی هم نداره بره،بجاش چند روزیه نشسته جلو میکشه خودشو راستی دوست جونا من امروز فهمیدم دوباره باردارم خیلی ناراحتم کلی غصه خوردم و گریه کردم دوست داشتم تمام وقتمو صرف بزرگ کردن و تربیت صحیح دخترم بکنم با این وضعیت احساس میکنم از دخترم غافل میشم و نمیتونم اونطور که میخوام به دخترم برسم
وای فکر اینکه دوباره باید نه ماه بارداری رو تحمل بکنم داره دیوونم میکنه مخصوصا با یه بچه کوچیک که دائم باید بغلم باشه و جز بغل کردن جور دیگه ای آروم نمیشه همیشه دوست داشتم فقط یه دونه بچه داشته باشم و تمام انرژیمو صرفش کنم تا بهترین تربیتو داشته باشه ای خداااا
عزیزم مبارک باشه خیلی سخته ولی اتفاقیه که افتاده ایشالا خدا بهت انرزیش هم میده دیگه نباید غصه بخوری به جاش تا میتونی به خودت برس تا بتونی بارداری خوبی داشته باشی و به بچه ت برسی
راستی یه سوال از مامانایی که سرکار میرن دارم من از اردیبهشت باید برم پایان نامه مو تموم کنم و هفته ای 2 روز باید برم به نطرتون پرنیان و بزارم مهد یا پیش مامانم بزارم؟ و اینکه شیر خوردنش و چیکار کنم ؟ +
سلاااااااااااااااااااااام به روی ماه همه تون. واااااااااااااااای ک چقدر خوشحال شدم پست هاتون رو دیدم....مرسی ک اومدین و خبر دادین. الی جوووووووونم! من مرخصیم 9 ماهه بود. زمان خیلی خوبی تموم شد. 18 اسفند بود ک ادارات تق و لق بود و من فقط روزی 4 ساعت می اومدم سر کار. مامان پیشش بود. ولی خیلی سخت بود برای خودم و رایان. از اون تاریخ به بعد هم رایان به شدت به خودم می چسبه. حتی تمایلی برای رفتن پیش باباش نداره. وقتی من هستم ک محاله پیش باباش هم بره. شبها ک بیدار میشه از خواب(تا صبح چند بار بیدار میشه) فقط با خودم آروم می گیره. قبلا اینطوری نبود و شبها همسرم کمک میکرد ک دوباره بخوابه. خلاصه بد وضعی دارم. الانم فعلا دارم استحقاقیهامو استفاده می کنم و فقط چهارشنبه ها میام سرکار (همینه ک فقط چهارشنبه ها میتونم بیام سایت). بعد از اتمام مرخصی استحقاقیم، میخوام سه ماه بدون حقوق بگیرم. با یکسال بدون حقوق موافقت نکردن. البته منم اصراری نکردم. چون برا خودم خیلی سخته سرکار نیومدن. شما چ خبر؟ از خودت و گل پسری بگو... مریم بانو جونم! اون دونه های تن رایان نمیدونم چی بود ولی سه چهار روزی بود (از شروع تا اتمام) و بعد خود به خود رفت. الان آلرزی فصلی داره فکر کنم. طفلی بینی ش رو میخارونه و اطراف بینیش جوش های ریز ریز زده. هنوز موفق نشدم ببرمش دکتر. در مورد بی بی انیشتن! من براش نخریدم. چون اصلا دلم نمیخواد پای تی وی بشینه زیاد حداقل تا 2-2.5 سالگی. توی خونه خودمون هم خیلی پای تی وی نمی شینیم. اون هفته براش یه پکیج آهنگ و داستان انگلیسی گرفتم. ک در طول روز براش میذارم توی خونه پخش بشه. خودم اکثر آهنگ هاشو حفظ شدم. بار اول ک براش گذاشتم خیلی توجه کرد بهش ولی بعد براش عادی شد. فقط وقتی سی دی میخونه خودمم باهاش میخونم ک آهنگ ها رو یاد بگیره و تو ماشین هم براش بذارم ک باهاش سرگرم بشه. پیشنهاد می کنم شما هم بگیرین. مجموعه سی دی های simply kids. خودم ک خیلی ازش خوشم اومده. یک کتابی هم گرفتم با عنوان"بازی با کودک از بدو تولد تا یکسالگی". خیلی کتاب خوبیه. حیف ک دیر گرفتم و خیلی از بازیهای مرتبط با سن ش رو بلد نبودم و انجام ندادم براش. من اینترنتی از سایت من و مامان خریدم. منم از اون هفته روزها از حدود 11 تا 2 حتما یکساعت میبرمش بیرون. اوایل استقبال نمیکرد. ولی الان همراه شده. خیلی گربه دوست داره. میبرمش پیش گربه ها و باهاشون حرف میزنه صداشون رو براش در میارم. ار کنار هر چی رد میشیم براش توضیح میدم ک چیه و چکار می کنه. کلی سرگرم میشه. بعد ک میاد خونه حسابی خسته س و راحت تر میخوابه. در مورد اون دو روزی ک نیستی، پیشنهاد مطلق من گذاشتنش پیش مامانته. چون الان خیلی زوده براش مهد. گناه داره. طبق توصیه اکثر روانشناسها و مخصوصا دکتر هولاکوئی تا 2.5 سالگی بچه نباد مهد بره و باید پیش مامانش باشه. حالا باز مامان بزرگ و نزدکیان خیلی بهتر از مهده. نی نی ناز جون! مبارک باشه. هرچند ک خییییییییییییییلی سخته و خودم اصلا نمیتونم تصور کنم ک دوباره و مخصوصا توی این سن باردار بشم ولی حالا ک برای شما اتفاق افتاده، به فال نیک بگیر و باهاش اوکی اوکی باش و بپذیرش. گناه داره نی نی توی دلت. ایشالله خدا کمکت می کنه و شرایطت به خوبی پیش میره. همیشه هم از خدا بخواه ک زندگی رو برات راحت کنه و به هر سه تون (خودت و گل دخترت و نی نی توی دلت) خوش بگذره و آرامش داشته باشی.
مرمی بانو! درمورد شیرخوردنش، اگه حوصله دوشیدن داری و گل دهتری هم شیشه می گیره ک براش بدوش و بذار تو یخچال و بسپار ک مامانت بهش بده در تایم های مدنظر شما. در غیر اینصورت اصلا نگران نباش اگه 7 ساعت هم شیر شما رو نخوره چیزی نمیشه و بسپار مامانت جایگزین شیر، بهش غذا و میوه خوب بده. پیشنهاد من اینه ک حتی الامکان ساعتهای بیرون از خونه بودن رو به حداقل برسون. مامانت بیاد پیشت و کارهایی از پیان نامه ت رو ک میتونی توی خونه انجام بدی، توی خونه باش.
الی! چطوری بیام ت ل گ را م، بگو. شماره مو ب کی بدم؟ اونجا خوبه؟ بچه ها فعال هستن. از مشکلات و مسائل نی نی ها صحبت میشه یا موارد متفرقه زیاد هست؟ راستی نی نی ناز! مبارکه دندونهای گل دخملی. رایان من هنوز خبری نیست از دندوناش. نگرانی های فعلی من در مورد رایان: یبوست، وزن نگرفتنش از 6 ماهگی و سرگرم کردنشه!!!! روزهام سخت میگذره با این موارد. راستی! راهنمائم کنین در مورد آب دادن به رایان. چون شیشه نمی گیره، آب خوردنش مصیبته! دکترش هم میگه برای رفع یبوستش باید آب بخوره. در حال حاضر با قطره چکان بهش میدم ولی هم من اذیت میشم خیلی و هم خودش. تو رو خدا راه حل بهتری اگه دارین بهم بگین.
2810