2777
2789
عنوان

چی دردناک تر از اینه؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 60 پست
درست میشه از ابجی میرسه به عشق از عشقم میرسه به ازدواج اولش همینه

ب من اول می‌گفت عینه خواهرم عزیزی چن سال بعد گفت عاشقت شدم نمیتونم خواهرم ببینمت منم دوسش داشتم شدیم عاشقه هم ولی نذاشتن خانوادم💔💔💔

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
درگیر عشقه یطرفع نشو همین الان دورش کن من ک دوطرفه بود داغون شدم

نمیدونم خب شایدم دروغ گفت چون به کاراش دقت کردم جز معدود ادماییم ک کنارشون میخنده یا باهام شوخی میکنه یا کلاً باهام سرد رفتار نمیکرد منم دور ورم داشت فک کردم دوسم داره

جاژسجلسحبلبطحطحب! متوجهی که؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب من اول می‌گفت عینه خواهرم عزیزی چن سال بعد گفت عاشقت شدم نمیتونم خواهرم ببینمت منم دوسش داشتم شدیم ...

بعضی وقتها ادم اون چیزی که می خاد پیش نمیره دیگه باید قبول کرد.برای منم اتفاق افتاده خوب

بازم زندگی ادامه داره و باز هم دوستای جدید امدن تو زندگیم از قبلی بهتر

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
نمیدونم خب شایدم دروغ گفت چون به کاراش دقت کردم جز معدود ادماییم ک کنارشون میخنده یا باهام شوخی میکن ...

شاید ب چشم ابجیش اینجوری باهات شوخی میکرد 

شایدم بعدا تبدیل ب عشق بشه ولی تو اولی و در نظر بگیر ک اذیت نشی عزیز

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
بعضی وقتها ادم اون چیزی که می خاد پیش نمیره دیگه باید قبول کرد.برای منم اتفاق افتاده خوب بازم زندگی ...

عشق ی بار میاد تو زندگی و دیگه نمیاد دوست شاید زیاد بیاد و بره

شاید ب چشم ابجیش اینجوری باهات شوخی میکرد  شایدم بعدا تبدیل ب عشق بشه ولی تو اولی و در نظر بگی ...

دومی در نظر میگیرم ولی ایکاش اولی باشه....ب خدا اصن دیوونه شدم از دیروز ب امیر رضا(دوستش)پیام دادم میگه اومد برام گفت مغرور خان ب چپشم نی من دارم این ور میسوزم فقط از دیروز رفته تو فکر برا من...🙄

دومی در نظر میگیرم ولی ایکاش اولی باشه....ب خدا اصن دیوونه شدم از دیروز ب امیر رضا(دوستش)پیام دادم م ...

اون پسره داره بهت فک می‌کنه ؟؟

عشق ی بار میاد تو زندگی و دیگه نمیاد دوست شاید زیاد بیاد و بره

عشق قماریه سر تمام زنگیت
یا میبری یا میبازی
اگر بردی که خوش به حالت
ولی اگر باختی.....
هیچکس را به زور عاشق نکنید
میدان جنگ که نیست دوست داشتن است جانم
اگر تو را بخواهد قطعا خودش کنارت می ماند و تمام وجودش
می شود تو! اگرم دلش با تو نباشد که
ناب ترین عاشقانه های جهان هم به پایش بریزی ادم
دوست داشتن نمی شود! همیشه با جنبه ها را انتخاب کنید
بعضی ها با یک فدایت شوم احساس بزرگی می کنند و
گند می زنند به تمام باورهایتان
عشق یکطرفه فایده ندارد

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
دوستش ک اینو گفت

پس همون دومیه احتمالا

عشق قماریه سر تمام زنگیت یا میبری یا میبازی اگر بردی که خوش به حالت ولی اگر باختی..... هیچکس را به ز ...

یک طرفه رو با حرفات موافقم 

ولی ب زور جدا کنن آدم پدرش در میاد

پس همون دومیه احتمالا

خب خدا کنه ولی تو مدرسشون ب بی احساس و مغرور معروفه راستش بی احساسو من بهش میگم ولی مغرور لقبشه