2777
2789
عنوان

چی دردناک تر از اینه؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 60 پست
خب خدا کنه ولی تو مدرسشون ب بی احساس و مغرور معروفه راستش بی احساسو من بهش میگم ولی مغرور لقبشه  ...

احی دچاره عشقای بچه گونه نشین بخدا ضربه میخورین هنوز سنش کمه من فک کردم ی ۲۸ سالی میشه

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

آخه غیر قابل باور ترش اینجاس من دختری بودم ک رفیقام با دوس پسراشون جلوش حرف میزدن ولی من کتاب میخوندم هیچوقت کسیو دوس نداشتم جز ی چن تا ب قول دهه هشتادیا کراش زده بود یکی دوبار ولی الان بد درگیرش من ب قوی معروف بودم ولی الان چشام لوس شدن...

جاژسجلسحبلبطحطحب! متوجهی که؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک طرفه رو با حرفات موافقم  ولی ب زور جدا کنن آدم پدرش در میاد

بد روزگاره دیگه

من که داغان شدم اون زمان   

ولی خوب الان به اون زمان می خندم چرا چیپ بازی در اوردم

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
احی دچاره عشقای بچه گونه نشین بخدا ضربه میخورین هنوز سنش کمه من فک کردم ی ۲۸ سالی میشه

من جهشی خوندم میرم دانشگاه😂اون انسانی میخونه امسال میره دانشگاه

بد روزگاره دیگه من که داغان شدم اون زمان     ولی خوب الان به اون زمان می خندم چرا چیپ ب ...

خدا اروممون کنه انشالله موفق باشی 🙏

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
من جهشی خوندم میرم دانشگاه😂اون انسانی میخونه امسال میره دانشگاه

تصمیم و بذار پیشه خدا عزیزه دل 

تصمیم و بذار پیشه خدا عزیزه دل 

مثه اینکه خدام منو فراموش کرده حالا این عشقی  ک بهش باور نداشتم هیچچچ مامان بابام ی طرف از صبح تا شب دعوا میکنن رو اعصابمن بابام هی شکاکه اونم ب مامان من ک ی فرشته بیشتر نیس یاد حرفای قدیمیم میوفتم ک میگفتم عشق شیرین چنده 

برا من که یه شبه بدون خبر از من رفت المان شوهر کرد منم خبر نداشتم خیلی خر بود طلاق گرفت برگشت باز & ...

چی بگم والا 💔

مثه اینکه خدام منو فراموش کرده حالا این عشقی  ک بهش باور نداشتم هیچچچ مامان بابام ی طرف از صبح ...

عزیز همه تو زندگیشون کم یا زیاد مشکل دارن از خدا بخواه کمکت کنه ب بزرگیش قسم آرومت می‌کنه سوره محمد بخون همه روز یا شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله هست کلا ۳8 تا آیه داره