2777
2789
عنوان

کیا با بچه طلاق گرفتن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 22 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا مامانش پیله کرده میخواد منو هرجور شده تو زندگی پسرش نگه داره البته من پشتوانه مالی هم دارم ار ...

چون ک و ن نگه داشتن بچه ی کوچیک رو ندارن میخوان تورو به بهانه ی بچه هات نگه دارن و عمرتو بسوزونن. 

از هیچی نترس. 

برو اقدام کن بچه هاتو دو دستی تقدیمت میکنن. 🌹

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    
ماهی ده تومن  مامانش میگف بچه هاتون کوچیکن بزار از اب و گل دربیان فعلا بزارید بزرگتر بشن ...

یعنی منتظرن دست بچه ت به ظرفشویی برسه و زورش برسه جارو برقی بکشه واسه اونها بعدش تو بزاری بری؟ 

اصلا اینکارو نکن. 

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    

عمر و جوننیتو به پای مرد معتاد نزار 

اگه مشکل مال نداره برو و خودتو خلاص کن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

بشین زندگی کن

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست