2777
2789
عنوان

گوشای دخترم رو سوراخ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 67 پست

وای الهی بگردمش کوچولو.  بزار یکم بزرگتر بشه حالا 🥺🥺 ولی خوب من خودم دوماهگی گوشمو سوراخ کردن الان خوبه همه چیش

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نکنین تورکخدا.این چیزی نیس که بچه اون سنی بتونه انتخابش کنه.خیلیم درد داره. روی روان بچه اثر منفی می ...

اصلا اعتقادی به این حرف ندارم خودم گوشام چند تا سوراخ داره گوش سوراخ کردن خیلی درد نداره الان که بچه نمیفهمه بعدم اگه نخاست گوشواره گوشش نمیکنه سوراخ خودش بستع میشه بعدم کدوم دختری رو دیدی که گوشواره نخاد؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
2805
اصلا اعتقادی به این حرف ندارم خودم گوشام چند تا سوراخ داره گوش سوراخ کردن خیلی درد نداره الان که بچه ...

من بچه بودم نمیخواستم

رو اعتقاد شخصیتون بچه بزرگ نکنید. چهار تا روانشناس رفتن درسشو خوندن که ماها سر هر چی نگیم اعتقاد داریم یا نداریم.اینکه کار واجب نیس اخه

من!

دخترمن اگه به خودم بره کلی زمبل زیمبول از خودش اویزون میکنه😅😅

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

من دختر دومم دومین سوراخ رو هم زد🤣🤣تازه یکی دیگه هم میخواد بزنه شوهرم میگه مگه میخوای ابکش درست کنی🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دخترمن اگه به خودم بره کلی زمبل زیمبول از خودش اویزون میکنه😅😅

خوب از کجا میدونی به خودت میره؟! اینکه به ادم با اختیار خودش تصمیم بگیره برای بدنش خیلی فرق داره با گوش بچه نوزاد رو سوراخ  کردن!

من بچه بودم نمیخواستم رو اعتقاد شخصیتون بچه بزرگ نکنید. چهار تا روانشناس رفتن درسشو خوندن که ماها س ...

والا! من واقعا نمیدونم چه جور میتونن درد به بچه بدند اونم برای چیزی مثل سوراخ گوش!!!!

چجوری میتونم عکسو پاکنم؟

مبارکش باشه این همون خانم بلاست که ناخواسته بود گفتی شوهرم از شدت فشار راهی بیمارستان شده 😄😄 چه ...

اره همونه🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چجوری میتونم عکسو پاکنم؟

عکس رو قبل ۳دقیقه ولی میتونی  یک ساعت دیگه دقیقا وقتی دقیقه ها یکی شد حذف کنی 

2810