2777
2789
عنوان

گوشای دخترم رو سوراخ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 67 پست
عکس رو قبل ۳دقیقه ولی میتونی  یک ساعت دیگه دقیقا وقتی دقیقه ها یکی شد حذف کنی

کلی روشن فکر ریختن سرم ..بنظرت لاله گوشش خوبه ؟سوراخ کنار درنمیاد؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
کلی روشن فکر ریختن سرم ..بنظرت لاله گوشش خوبه ؟سوراخ کنار درنمیاد؟

لاله خوبه 

منتهی کسی که سوراخ میکنه هم کاربلد باشه زیاد بالا نزنه و تقارن بزنه بعد گوشواره سنگین نکنی گوشش

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اسی بچه اخرت پسره؟یا اولی پسره؟

هیچکدوم😆اولی و دومی و اخری دخترن

سومی پسره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
الان دوماهشه ببرم؟

شیرینیش ب اینه ک خود بچه بگه گوشواره میخوام بچه منم ۲۲ماهشه وایسادم خودش بگه 

الان یبار ازش میپرسم گوشتو سوراخ کنم میگ بابا یعنی از بابا اجازه بگیریم چون شوهرم نمیزاره یبار میپرسم گوشتو سوراخ کنیم گوشوارخ میخوای میگ ن 😆😆😆😆