2777
2789
مرسی عزیزم بدک نیستم نه راستش دیگه بعداون موضوع هیچوقت روبه راه نمیشم اما خب میگذره خداروشکر . آیداج ...

سلام عزیزم خوبی؟ نازنین جون یه توضیح راجع به مراحل ivf واسه تعیین جنسیت میدی؟ چجوریه؟ بستری شدن توی بیمارستان میخواد یا نه؟درد داره یا نه؟ بعدأ جنین مشکل دار نمیشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی؟ نازنین جون یه توضیح راجع به مراحل ivf واسه تعیین جنسیت میدی؟ چجوریه؟ بستری شدن توی ...

سلام فداتشم آیداجون شماخوبی دلوین خوبه ؟  آیداجون اولین مرحله امتخاب دکتر خوبه . من اشتباه کردم .

مرحله اول دکتر یه سری آزمایش ذخیره تخمدان و هورمونی مینویسه برای اقاهم آزمایش اس پر م . اگه نیازباشه دارومیدن برای تقویت اسپرم وتقریبا اگه‌مشکلی نباشه دوسه ماه طول میکشه تابه مرحله تخم کشی برسی یه سری امپول باید تزریق کنی تا تخمکات زیادبشه و روز پانکچر ( تخمگ گیری) یه بیهوشی کوتاه میدن وتخمک گیری میکنن . ۳تا۵روز طول میکشه تا جنین هارو تعیین جنسیت کنن اگه شرایط جنین ورحم نرمال بود ۳تا۵روز بعدازتخمک گیری انتقال انجام میدن . اگر نه جنین هارو فریز میکنن چتدماه بعدانتقال میدن . هبچکدومم تیازبه بستری نداره

اگه سوالی داشتی درخدمتم عزیزم  

خداروشکر عزیزم همیشه خوب باشی،من واقعا دیگه بچه نمیخوام،ولی باباش یه پسر هم میخواد😏انگار انتخابیه، ...

به باباش بگو دستتو بکن توجیبت بیا بریم پسربیاریم . یادمه سربارداریتم لباس پسرونه فوتبالی گرفته بود  

سلام فداتشم آیداجون شماخوبی دلوین خوبه ؟ آیداجون اولین مرحله امتخاب دکتر خوبه . من اشتباه کردم .مرح ...

مرسی از جوابت عزیزم،میخواستم مطمئن بشم که بستری شدن نداره که خواستیم انجام بدیم،قایمکی انجامش بدیم😉

با ای وی اف جنین مشکل دار نمیشه؟یا بعد از دنیا اومدن مشکلی واسش پیش نمیاد؟

به باباش بگو دستتو بکن توجیبت بیا بریم پسربیاریم . یادمه سربارداریتم لباس پسرونه فوتبالی گرفته بود

😁😁نه عزیزم لباس نگرفته بود،اونقدرم عشقه پسر نیس فقط میگه دوتا باشه یه دختر یه پسر،یعنی اولی اگه پسر بود گیر میداد یه دختر بیاریم🤦االبته من خودمم نظرم همینه ها🤫

منم چون واقعا هم کشش ندارم هم بیشتر از دوتا اصلا دوس ندارم،دیگه می‌خوام انشالا اینم اون چیزی که میخواییم بشه و تموووووم

😁😁نه عزیزم لباس نگرفته بود،اونقدرم عشقه پسر نیس فقط میگه دوتا باشه یه دختر یه پسر،یعنی اولی اگه پسر بود گیر میداد یه دختر بیاریم🤦االبته من خودمم نظرم همینه ها🤫

منم چون واقعا هم کشش ندارم هم بیشتر از دوتا اصلا دوس ندارم،دیگه می‌خوام انشالا اینم اون چیزی که میخواییم بشه و تموووووم

همون دیگه بهش میگم اگه صدرصد میخوای باید خرج کنی،جالب میگه از این روشا دوس ندارم می‌خوام طبیعی پسر بشه( بخاطر پولش نمیگه دست و بالش بازه میگه میترسم بچه مشکل دار بشه و ما طبیعی اقدام کنیم اگرم نشد عب نداره) ولی من خودم واسم مهمه که بشه،راستی هزینه ای وی اف تو چقدر شد؟

مرسی از جوابت عزیزم،میخواستم مطمئن بشم که بستری شدن نداره که خواستیم انجام بدیم،قایمکی انجامش بدیم😉 ...

فدات . اصلا هیشکی متوجه نمیشه . 

نه عزیزم اتفاقا چون جنین ها آزمایش میشن و بعدازلقاح ۳تا۵ روز رشد میکنن جنین ناسالم وضعیف تواون حین ازبین میره فقط سالم ها میمونن 

😁😁نه عزیزم لباس نگرفته بود،اونقدرم عشقه پسر نیس فقط میگه دوتا باشه یه دختر یه پسر،یعنی اولی اگه پس ...

یه همچبن چیزی یادمه گفتی یه لباس پرسپولیسی گرفته بود . شاید من اشتباه میکنم . میدونم عزیزم ادم دوست داره ازهرکدوم داشته باشه 

😁😁نه عزیزم لباس نگرفته بود،اونقدرم عشقه پسر نیس فقط میگه دوتا باشه یه دختر یه پسر،یعنی اولی اگه پس ...

الان واقعا توابن دوره زمونه اعصاب فولادی میخواد بچه داشتن بیشتر ازدوتا . انشالله که همونی که میخوای بشه 

همون دیگه بهش میگم اگه صدرصد میخوای باید خرج کنی،جالب میگه از این روشا دوس ندارم می‌خوام طبیعی پسر ب ...

آیداجون درخواست دوستیتو قبول کردم  خصوصی بهم پیام بده یه چیز بگم بهت . 

من سال ۹۸ انجام دادم بیمارستان بهمن  ۲۸میلیون شد الان فقط هزینه پانکچر ۳۰میلیونه . دوستم پارسال انجام داد ۹۰تومن شد