2777
2789
سلام عزیزم مهوین گلی خوبه؟  میگم شما مهدکودک خوب تو همدان سراغ نداری؟ یا خیلی گرونن یا خیلی ک ...

سلام عزیزم. فدات شم

خوبیم خداروشکر 

شما چطوری؟ سبحان جون خوبه؟

والا نپرسیدم... میخوام مهوین رو بعد سه سالگی بذارم، واسه همین پرس و جو نکردم

خواهرشوهرم چند سال قبل دخترش رو میذاشت گلهای محمدی... اون موقع تو شکریه بود، بعدش فک کنم رفت تو مهدیه

اون موقع خیلی راضی بود از کادر و محیطش. ولی خب چند سال گذشته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا 

دخترم خیلیییی گریه می‌کنه واقعا خسته شدم کم آوردم،بی دلیل و الکی فقط دنبال بهونه اس که گریه کنه،مثلا یه نمونه اش میگه غذا می‌خوام وقتی بلند میشم واسش بیارم شروع می‌کنه گریه کردن که نمیخورم،منم اهمیتی نمیدم تا خودش آروم بشه،ولی خسته شدم اعصابم دیگه نمی‌کشه ، همینجوری نشستیم و همه چی خوبه یهو بغض می‌کنه و گریه شدید می‌کنه ،حالمو بهم زده دیگه،یعنی راحت روزی ۴_۳ بار گریه شدید می‌کنه,صبح از خواب بیدار میشه اول گریه می‌کنه،روانی کرده منو،واسش هیچی هم کم نمیذاریم،ولی شورشو در میاره با گریه،چیکار کنم؟ بچه های شمام اینطورن؟ 

سلام مامانا دخترم خیلیییی گریه می‌کنه واقعا خسته شدم کم آوردم،بی دلیل و الکی فقط دنبال بهونه اس که گ ...

سلام آیداجون خوبی عزیزم .میبینم که دلوین حسابی خسته ات کرده . آرازهم  یه مدته اونجوری شده زورگو و بهونه گیرشده و سرهرچیزی گریه میکنه . فکرمیکنم بخاطر این سنشون هستش مراعات کن 

سلام آیداجون خوبی عزیزم .میبینم که دلوین حسابی خسته ات کرده . آرازهم یه مدته اونجوری شده زورگو و به ...

فدات نازنین جون تو خوبی؟ بچه هات خوبن؟ یبار قبلا میگفتی از لحاظ روحی اوکی نیستی خداروشکر برطرف شد و بهتر شدی؟ دلوینو نگو  خسته که چه عرض کنم کاری کرده کلا از همه بچه ها بیزارم،ارامشو ازم گرفته روانمو بهم ریخته،کلا حالم از هرچی بچه اس بهم میخوره

فدات نازنین جون تو خوبی؟ بچه هات خوبن؟ یبار قبلا میگفتی از لحاظ روحی اوکی نیستی خداروشکر برطرف شد و ...

مرسی عزیزم بدک نیستم نه راستش دیگه بعداون موضوع هیچوقت روبه راه نمیشم اما خب میگذره خداروشکر . 

آیداجون یکم کم طاقتی بچه اس دیگه هرکدوم تویه سنی اذیت میکنن یکیشون نوزادی بدی داره یکیشون سخت از شیرگرفته میشه یکیشون  سیستم ایمنیش ضعیفه کل سال مریضه . باید تحمل کرد دیگه . با این تعاریف فکرنمیکنم دلت بچه بخواد حالا حالاها .

میگم یه کاری کن مهد نوشتیش؟ یا ساعتی بذاریش خانه بازی یا خونه مادری خواهری کسی بذاری . یه چندساعت بمونه اعصابت آروم بشه یاباباش ببرتش بیرون هم خود دلوین بکم حال وهواش عوض نیشه هم خودت توآرامشی 

مرسی عزیزم بدک نیستم نه راستش دیگه بعداون موضوع هیچوقت روبه راه نمیشم اما خب میگذره خداروشکر . آیداج ...

خداروشکر عزیزم همیشه خوب باشی،من واقعا دیگه بچه نمیخوام،ولی باباش یه پسر هم میخواد😏انگار انتخابیه، نه بابا مهد اینا که اصلا نمیذارمش،همینحوریش تند تند مریض میشه،عب نداره دیگه میگذره،عشقمه ها ولی همونقدرم رو اعصابمه

سلام مامانا دخترم خیلیییی گریه می‌کنه واقعا خسته شدم کم آوردم،بی دلیل و الکی فقط دنبال بهونه اس که گ ...

سلام ایداحون خوبی داوین گلی چطوره ،فکر کنم اقتضای سنشونه،اگه جای من باشی چی میگی،اونقدر این دوتا باهم دعوا میکنن بعدش گریه که من عادت کردم بعد اونقدر دنبال هم میدون که روزی نیست همسایمون پیام نده  که جلوی بچه ها رو بگیردیگه میخام به همسرم بگم خونه رو بفروش برین یکجا طبقه اول  هر سنی بشن یک مسئله دارن دیگه،فکر کن من دختر بزرگم اونقدر درس خوند که فرهنگیان قبول بشه بعد اومد بهم گفت مدتی حالم خوب نیست،حس میکنم افسرده گی گرفتم یعنی اون شب من تا صبح نخوابیدم که چرا دخترم به آرزویش رسید الان دانشجو هست باید افسردگی بگیررر ه اصلا داشتم شاخ در میاوردم دیگه ببر دکتر تا بهتر بشه،سرتو درد نیارم میخام بگم بچه ها بزرگ هم بشن بازم هم دغدغه همیشه هست یک چالش برای من مادر   

خدایا شکر  

سلام ایداحون خوبی داوین گلی چطوره ،فکر کنم اقتضای سنشونه،اگه جای من باشی چی میگی،اونقدر این دوتا باه ...

سلام خورشید جون ممنون،شما خوبی بچه ها خوبن،الهی،واقعا حق داری،کار شما خیلی سخته،بعدشم همسایتون چقدر بی ملاحظه اس،خب نمیشه دست و پای بچه رو بست که،واسه دخترت ناراحت شدم یادمه گفتی قبول شد،افسردگی برا چی؟ بردیش مشاور؟ بهتر شده؟دلیلش چی بود که تو این سن که الان باید ذوق دانشگاه داشته باشه میگه افسرده شدم

سلام خورشید جون ممنون،شما خوبی بچه ها خوبن،الهی،واقعا حق داری،کار شما خیلی سخته،بعدشم همسایتون چقدر ...

قربونت برم عزیزم بچه ها  خوبن خدارو شکر ،میخاستم بگم هر سنی چالش خاص خودشو داره،،همسایمون یک زن و شوهر تنها وسن بالا هستن دیگه حوصله بدو بدو بچه ها رو ندارن منم مجبورم دایم به بچه ها بگم بدو بدو نکنین و بشینین،ولی کلا گوش نمیدن  ،در مورد دختر بزرگم بعد ترم اولش افسردگیش شروع شد یعنی فکرم هزار جارفت دیگه فرستادمش مشاوره  ،البته خیلی جلسات زیادی رفت اینجوری که من متوجه شدم دخترم ۱۶سال تک فرزند بوده بالاخره توجه من وپدرش مخصوصا کن خیلی زیاد بهش بوده مخصوصا دوران کرونا که مدرسه نرفت ما همیشه با هم بودیم،با تولد بچه ها و یکسال و نیم دخترم بخاطر کنکورش خونه نبود دایم مدرسه وقتی هم شب نیومد خونه،من خسته بخاطر دوقلوها و اونم خسته بخاطر درس،دیگه توجه من وپدرش بهش خیلی کم شد دیگه مثل قبل بیرون و صحبت نبود،وشاید مسایل دیگه باعث شد دخترم افسردگی بگیره، الان از دانشگاه میاد اول از دانشگاه ودوستاشو اتفاقاتی که براش نیفته سوال میکنم باهم تنهایی سینما  و بازار  میریم،الان خودش میگه۸۵درصد خوب شدم

خدایا شکر  

می‌خوام به همه مامانا بگم اگه تک فرزند دوست دارین که هیچی وگرنه مثل من نزارین خیلی طولانی بشه چون با ...

سلام خورشید جون 

والا سبحان دهن منو خانواده مو صاف کرده فک کنم تک فرزند بمونه🤪😂

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
سلام خورشید جون والا سبحان دهن منو خانواده مو صاف کرده فک کنم تک فرزند بمونه🤪😂

سلام عزیزم بععععله اینا بچه های ۱۴۰۰هستن دیگه  ،الان امیر علی یواشکی گوشی منو می‌بره تو اتاق تندتند بازی دانلود می‌کنه من هنوز بلد نیستم  

خدایا شکر  

سلام عزیزم بععععله اینا بچه های ۱۴۰۰هستن دیگه ،الان امیر علی یواشکی گوشی منو می‌بره تو اتاق تندتند ...

ماشاالله🧿😍😍😍

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍