2777
2789
عنوان

شوشوی شما فیش حقوقیشو نشون می ده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8597 بازدید | 72 پست
شوهر من هم قبلا کارمند بود و الان شغلش ازاده ولی در هر دو صورت من از میزان درامد ماهیانه خبر دارم به طور کامل ولی یه نصیحت هیچ وقت زیاد راجع به این مسایل کنجکاوی نکن چون اگه قرار باشه خرج و مخارج خونه رو تو مدیریت کنی خیلی خیلی خیلی مسئولیت سنگینیه ....همیشه استرس داری که این ماه چقدر کم میارم چقدر زیاد میارم ....به نظر من خود اقایون باید خرج خونه رو مدیریت کنند و البته همه احتیاجات خانمشونو هم براورده کنند
۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

النا جون عزیزم غیر باور نیست شوهر من یه حقوق ثابت داره ویه پورسانت که هر دوشونو توی کار مجزا میریزن تو تاریخ مشخصی هر دو کارتای عابر بانک الانم تو کیف مه همیشه هم من میکشم پولا رو از دستگاه هیچ وقت خودش نمیره اگه یه پول اضافی چیزی بر شب چله یا عیدی بدن زودی عین بچه ها خوشحال میاره تحویل میده از نظر پولی هیچ پنهون کاری بلد نیست حتی به دوستش دستی پو قرض بده سریع به من میده
ناگفته نمونه منم تو این دوسال که کار کردم همشو تقدیمشک ردم بر قسطا وخرجی
دنیا دو روزه بیاین همدیگرو بر همیشه دوست داشته باشیم
وای چقدر غلط تایپیدم از دست کیبورد شرکت
ولی خوب من وس دارم مرد یه کم جنمم داشته باشه
البته همون جور بار بیاری میشن
من از اول یادش دادم که همه پولامونو میریزیم وسط براشون نقشه میکشیم
ولی اگه مرد بودم من این کارو نمیکردم یعنی همه پولامو بر خانومم توضیح نمیدادم
شوهرم ن بنزینم میزنه میاد به من میگم 15تومن بنزین زدم
دیگه اینجوریم خوب نیس عادت کرده
من نه میپرسم چند میگیره نه خودش میگه البته بنده خدا بهم میگه مثلا این ماه اینقد حقوق گرفتیم و...ولی هیچوقت ازش نخواستم که دقیق به من بده بهش اعتماد تام دارم هر چیم بخوام خرج کنم چیزی نمگیه
برگ عیشی به گور خویش فرست.....کس نیارد زپس توپیش فرست

خوب حالا نشون بده یا نده به چه اهمیتی داره؟ مهم اینه که هر چی می خوام برام می خره.. به نظرتون یک رنگی یعنی اینکه همسرتون فیش حقوقی اش رو بذاره کف دستتون؟ به خاطر چه چیزهایی زندگی تون رو خراب می کنید..
مادرکر - نکست - بنتون - زارا و اچ اند ام اروپایی از مادرید درمهربان بانو www.mehrabanbano.shopfa.com شماره من در وایبر 09123455183 خرید حضوری-اینترنتی-سفارشی
در ضمن من وقتی ندونم برام بهتره اون طوری یه ماه که نداره باید بشینم غصه بخورم شاید می خواد بره قرض کنه ؟! با این کارا فقط مردها رو از مردونگی می ندازین..
مادرکر - نکست - بنتون - زارا و اچ اند ام اروپایی از مادرید درمهربان بانو www.mehrabanbano.shopfa.com شماره من در وایبر 09123455183 خرید حضوری-اینترنتی-سفارشی
از اول ازدواج همیشه خودش عقیده داشته من باید بدونمچقدر حقوق می گیره ...همیشه می گه هر چی بالا بره یا پایین بیاد حتی پاداش یا هر اضافه ای هم که می گیره خودش میگه بدونه اینکه اصلا من ازش بخوام چون من اصلا اتفاقا برعکس شما ها برام مهم نیست و همون موقعم که داره برام گه چقدر گرفته اگربعدش ازم بپرسین بالاخره دریافتی این ماهش چقدر بود من نمی دونم چون اصلا توجهی نمی کنم ....اصلا خوشم نمیاد حساب دخل و خرج زندگی روداشته باشم .....الحمد لله خودش خیلی عقل معاش داره.....الان هم با اینکه صد بار گفته اما دقیقا نمی دونم چقدر میگیره....به خودم هم هرماه یه ماهیانه ثابت میده که مال خودمه و همیشه پس انداز می کنم هرچی هم که برای خودم یا خونه یا پسرم بخرم بعدش دوباره باهام حساب میکنه و پولش رو بهم میده ...یعنی ماهیانه ام تقریبا دست نخورده باقی می مونه مگر گاهی که خودم انصاف به خرج می دم و بعضی خرجای کوپولو رو دیگه باهاش حساب نمی کنم....من 6 سال ازدواج کردم و واقعا از بابت امور مالی از شوهرم راضیم
سلام.مگه هنوزم فیش حقوق میدن؟؟؟البته کارای دولتی هنوز میدن اما اینروزا همه شغل آزاد دارن یا شرکتای پیمانی هستن فیش نمیدن که.

شوهر من هرماه که حقوق میگیره همون اول میزاره جلوی من میگه هرچی میخوای بردار به عنوان ماهیانه یا خرجی یا هرچی که اسمشو بزارین.بعد دیگه بقیه حساب و کتاب زندگی دست خودشه.من اصلا دخالت نمیکنم چون ماشالا خودش حساب همه چیزو میکنه . چه نیازی هست که من خودمو درگیر کنم؟توام زیاد خودتو اذیت نکن مردا بهتر میتونن مدیریت کنن
سونیا جون میخوای قهر کنی به خاطر فیش حقوق؟ببخشید من اگه جای شوهرت باشم نمیام دنبالت میگم کسی که به خاطر یه فیش قهر کرده بهتره همونجا بمونه!!! اگر به شوهرت اعتما داری و از خرج خونه کم نمیزاره پس دیگه مشکلت چیه؟ اگرم بهش اعتماد نداری و فکر میکنی پولاشو از تو قایم میکنه و جای دیگه میبره که اونم با قهر حل نمیشه باید بشینی باهاش حرف بزنی ببینی مشکل کجاست

ببین عزیزم بعضی چیزا رو اگه خیلی بهشون گیر بدی گندشون در میاد و زندگیتو خراب میکنی.مثل اینایی که میرن گوشی شوهراونو چک میکنن یا جیباشونو میگردن که خیلییییییی کار زشتیه.بشین زندگیتو بکن به این چیزا هم گیر نده.ارزششو نداره باور کن
2810