2777
2789
عنوان

شوشوی شما فیش حقوقیشو نشون می ده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8597 بازدید | 72 پست
انقدر قسطامون زیاد هست که هر ماه فقط میره پای قسط ولی همش قول میده ایشالله قسطامون تموم شه این کار و میکنیم و ...
من هم میبینم شوهرم انقدر مهربونه یه مدت سر کار میرفتم همه حقوقم رو بهش میدادم
بالاخره زندگی دو نفره است
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان خوبم مرسی که نگاه می کنین به این تاپیک

من باید برم اما همه نظرات و "راهنمایی" های شما رو امشب می خونم.....

امیدوارم که همیشه توی زندگی تون موفق و شاد باشین :)
من موفق خواهم شد و به همه اهدافم حتما خواهم رسید...
ببین خانمی
یک موقع سر این مسئله با همسرت دعوا نکن
هر چی دوست داری بخر و بگرد

چی کار داری چقدر می گیره
من می دونم اما همه مشکلات مالی هم مال من هست

آی قسط و بدهی ها چی شد

دوستی دارم که اصلا نمی دونه چقدر اجاره خونه میدن !

میگه به من مربوط نیست
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی*********************** عشق محمد بس است و آل محمد
بنظر من این چیزی نیست که بشه من بگم و تو انچام بدی چون من فکر میکنم به خود ادمها بستگی داره گاهی اقا حقوقش رو مخفی میکنه و گاهی خانم و بعضی اوقات هر دو
من و همسرم وقتی ازدواج کردیم رفتیم بانک و حسابش رو مشترک کرد با من و یک کارت از حساب برای من گرفت و گفت بجای اینکه تو بگی میخوام برم خرید و خورد خورد بگیری یا اینکه ماه به ماه پول بدم این کارت با این خرج کن بعد بهم گفت چطور میتونم موچودی حساب و هذینه ها رو تو سایت ببینم البته ما بیشتر با هم میریم خرید کم پیش اومده تنها برم
در اینده هم که خودم شاغل بشم باز تو همین حساب مشترک پول میریزم که همین رویه ادامه پیدا کنه
همه چیز بستگی به دو طرف داره اگه همسر شما هم تمایلی نداره از حساب و کتابش خبر داشته باشی همین رویه رو پیش بگیر شاید اون موقع به این نتیجه برسه که باید با هم در مورد مسائل مالی هم یکی باشید و من فکر نمیکنم کار درستی باشه بخاطر حساب و کتاب و مسائل مالی زندگیت رو ترک کنی
یک کار دیگه هم که من کردم این بود که بهش نشون دادم پول برام مهم نیست و ادم ولخرجی نیست اگه غیر از این بودم و دائم پول پول میکردم حساس میشد
منم نمیدونم یعنی خودم گفتم فیشتو بهم نشون نده اگه پولی تهش میمونه نگه دار .اونم جمع که میشه برام یه چیزی میخره.فیش حقوقیش میاد سر مبایل حتی یکبار هم نگاه نمیکنم بازم خودم نمیخوام وگرنه مبایلشم در دسترسه.اینجوری بهتره اگه بدونم هی استرس میگیرم که کی تمام میشه.اینم نظر منه 8 سال هم هست ازدواج کردم.البته حدودش رو میدونم ولی نه دقیق.بنظرم این بدجنسی شوهرت نیست درایتشه.البته مگر اینکه برات از لحاظ مالی کم بزاره.
نه من ازش هیچ وقت نمیخوام نشون بده فیش حقوقیش رو

اینجوری راحتتر خرج میکنم اون هم معذب نمیشه منم درگیر فکر اینکه چقدر میگیره یاچقدر کم داره نمیشم

البته با احترام به بقیه دوستان

الان پنج ساله ازدواج کردیم تا حالا مشکلی نداشتیم البته بعد یه سال فهمیدم حقوقی که تو شرکت اولش میگرفت فقط سیصد تومن بود اما اصلا به من بروز نداد اینقدر کم بوده @!!!!!
"همسرم" حتی وقتی پیشمی دلم برات تنگ میشه باز .....
سلام شوشوی من فیش حقوقش رو میاره خونه منم همین طور و یک جا بایگانی میکنیم اول قسط ها رو از حقوق اون میدیم وهر چی موند واسه خونه خرج میکنیم حقوق من هم اگه نیاز باشه خرج میکنیم و اگه تا آخر ماه موند پس انداز میشه حقوق من و اون نداریم هر چی هست مال ماست واسه ما معنی نداره که چیزی رو از هم مخفی کنیم چون با برخورد بد طرف مقابل مواجه میشه
دلم استجابت دعایی را دل دل میکند که گاه رویا , گاه محال میپندارمش! تو ای مهربانی که از اینجا میگذری برای استجابت این دعا آمین بگو...!
منم برا مهم نیست چقدر میگیره ولی مثل بره میمونه تا میگیره فیشو میاره خونه

عابر بانکو رمز اینترنتیشم دست منه

پولم بخواد از من میگیره

اس ام اس وازیز حقوقشم هر وقت بیاد بلافاصله همونو برام میفرسته

در کل همه پولا و دخل وخرج دست منه

از اولهمین مدلی بوده شکرخدا منم چیزی یادش ندادم
ایلیای من چه نازه.....
بودن اعتماد دوطرفه خیلی مهمه و تا حد منطقی باید رعایت بشه . چه از طرف خانوم چه آقا
اما اینکه زنی شوهرشو 100 درصد کنترل کنه و مرد هم با طیب خاطر همه جزیات حقوق و کارشو به زنش بگه به ذره غیر قابل باوره . مردها کمتر تا این حد روراست میشن
2810