2777
2789
قربونت برم انشاءالله اما احساس میکنم همون جوری که خدا از بین همه مردم له ما داغ عزیزان داد همون طور ...

زنده باشی آن شاالله 

فکرای خوب کن بد ب دلت راه نده

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان اینجوری شدم عزیزم از بس تنها هستیم و میترسیم  توکل بر خدا فدات بشم

شما کدوم عزیزتون از دست دادین؟ مجردی؟

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
شما کدوم عزیزتون از دست دادین؟ مجردی؟

بابای مهربونم از دست دادم عزیزم

بله مجردم و به شدت وابسته بهمدیگه بودیم

ب صورتی که الان دور تمام آدمها خط کشیدم و فقط بابامو میخوام 

همه زندگیم بود حیف حیف رفت شب و روزم گریه و هر ثانیه جهنم شده دنیام

بابای مهربونم از دست دادم عزیزم بله مجردم و به شدت وابسته بهمدیگه بودیم ب صورتی که الان دور تمام آ ...

خدا رحمتشون کنه نور ب مزارشون بباره 

عزیزم منم مثله خودت ...ولی شما سعی کن دختر خوبی باشی بابات چیا دوست داشت ؟ دوست داشت شما چجوری باشی ؟ همون‌جوری باش پیشرفت کن خوب باش تا بابات بهت افتخار کنه خوشحال بشه عزیزم زانوی غم بغل کردن فایده نداره من خودم خیلی گریه ها کردم تا صبح ولی چ فایده 

من اگ کار خوبی کنم مادرم خوشحال میشه چون من حاصل اعمال و تربیتشم شما هم خوب باش خوش باش نمیگم الان بزن و برقص ولی سعی کن خودتو جمع و جور کنی 

خدا رحمتشون کنه نور ب مزارشون بباره  عزیزم منم مثله خودت ...ولی شما سعی کن دختر خوبی باشی بابا ...

ممنونم قربونت همچنین اموات شما 

باور کن سخته دلتنگی منو از پا دراورده 

و شاید تاپیک هام خوندی اصلا نمیزارن هم ارامش داشته باشیم درد ما یکی دوتا نیست دشمن زیاده در ظاهر اما دوست و رفیق و فامیل 

کلا خدا نمیدونم چرا بدبختی رو برای ما خواسته 

توروخدا برامون دعا کن عزیزم دلشکسته ای خدا دعاهات مستجاب میکنه انشاءالله

ممنونم قربونت همچنین اموات شما  باور کن سخته دلتنگی منو از پا دراورده  و شاید تاپیک هام ...

عزیزم الان رفتم یه تاپیکاتو دیدم بخدا قسم برای ما هم همین بود ن کسی مشکی پوشیده ن چیزی بعد خاکسپاری ناهاروک تو خونمون خوردن شروع کردند ب خندیدن و خاطره گفتن هر چی صدای قران بلندتر کردم اینا بیشتر خندیدن دیگ گفتم خجالت بکشید و من مادرم مرده پریدن ب من و قهر و ن لباس مشکی پوشیدند و ن چیزی ،کلیپ رقص میفرستادن زنداییم با داییم اینا رفتن بودند عقد و مجلس هفت پشت غریبه 

سه تیغ میکردند سر خاک نیمدند سال مادرم هیچکدوم نیومدند 

عزیزم ما هم درگیری و غم و غصه داشتیم ولی کن از یه جایی ب بعد تصمیم گرفتم ب عقده گشایی هاشون اهمیت ندم .

هر روزم زنگ می‌زدند ی جنگ و دعوایی راه مینداختن و میخواستم تو زندگیمان باشن 

من ک واگذار کردم ب خدا ،خدا جواب دل شکسته ها رو میده 

عزیزم الان رفتم یه تاپیکاتو دیدم بخدا قسم برای ما هم همین بود ن کسی مشکی پوشیده ن چیزی بعد خاکسپاری ...

سلام اسی عزیز خدا مادرت رحمت کنه هر زمان ببینم پست گزاشتی فاتحه میخونم شما هم اگر دوست داشتید برای پدر بزرگ و مادر شوهر و پدر شوهرم فاتحه بفرستید 

سلام اسی عزیز خدا مادرت رحمت کنه هر زمان ببینم پست گزاشتی فاتحه میخونم شما هم اگر دوست داشتید برای پ ...

سلام عزیزم ممنونم لطف داری 

چشم منم میخونم آن شاالله دعاگوتون باشند و جایگاهشون بالا و بهتر بشه🌻🍀

عزیزم الان رفتم یه تاپیکاتو دیدم بخدا قسم برای ما هم همین بود ن کسی مشکی پوشیده ن چیزی بعد خاکسپاری ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم 

ما درسته ب ظاهر همه دلسوزن اما بعضی وقتا شادی هاشون میبینم 

اما مشکلات ما ی چیز دیگس 

اینقدر دارن نقشه میکشن که مارو از زندگی عقب بندازن یا نابود کنن

البته که از زندگی عقبمون انداختن و نابود هم شدیم ب آرزوشون رسیدن اما من میگم چرا خدا کاری نمیکنه 

چرا عدالت نداره من ساکتم اما نمیزارن زندگیمون بکنیم 

نمیگن گناه دارن عزادار و داغدیده هستن

نمیدونم چکار کنم

خسته شدیم 

کم آوردیم

خدا روز ب روز به خوشبختیشون میافزاید اما ما و ادم های بیچاره سنگدل روز ب روز بدبخت تر

خدا میدونه ب این حال و روز میفتیم پس چرا بابامو برد و مارو یتیم کرد

خدا یا نیست یا اگه هست طرفدار ظالمان هست

وگرنه ادم مهربون و مومن و ساده دل خدا خوشبختش نمیکنه

اینقدر دلم پره من و مامان و خانوادم که نمبدونیم کجا بریم کجا شکایت کنیم به کی پناه ببریم 

نمیدونم چرا بعضیا برای غم و ماتم و مشکلات آفریده میشن

توروخدا برای ما دعا کنین که مشکلات ما حل بشن و این ظالمان خدا جوابشون بده 

دنیای مارو تبدیل به جهنم کردن 

توروخدا دعا کنین برامون  

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم  ما درسته ب ظاهر همه دلسوزن اما بعضی وقتا شادی هاشون میبینم  ام ...

دعای خبرم پشت سرته صلوات میفرستم برات و بعد برات دعای معراج میخونم ⁦❤️⁩ از خدا هیچ وقت ناامید نشو و انرژی منفی نده ب خودت

دعای خبرم پشت سرته صلوات میفرستم برات و بعد برات دعای معراج میخونم ⁦❤️⁩ از خدا هیچ وقت ناامید نشو و ...

بی نهایت سپاس نمیدونم چجوری مهربونیات جبران کنم عزیزم 

من هم برای موفقیت هات دعا میکنم و شادی روح امواتت