2777
2789

سلام دلتون شاد 🌹

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم خدا رحمتش کنه گلم خیییلی سخته داغ عزیزان    

دلت شاد آن شاالله ⁦❤️⁩

خدا بزرگه آن شاالله خیر و رحمت ب زندگی همه داغ دیده ها عنایت کنه

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
منم دارم میمیرم نمیدونم چکار کنم خیلی سخت میگذره

عزیزم خدا نکنه چرا چی شدی؟ 

فداتشم مادرم چند ماهه رفته و میدونم غم و اشک

عزیزم خدا رحمتش کنه خدا ب دلت صبر بده ما حرف دل همو میفهمیم 

چند سالته؟ خواهر برادر داری؟منم جای خواهرت 

عزیزم خدا رحمتش کنه خدا ب دلت صبر بده ما حرف دل همو میفهمیم  چند سالته؟ خواهر برادر داری؟منم ج ...

ممنون عزیزم 

زنده باشی  برادر دارم

خواهر ندارم... 

امیدوارم خدا به دل شما هم شادی و آرامش بده

من که زمان برام وایساده و حال خودمو نمیدونم

ممنون عزیزم  زنده باشی  برادر دارم  خواهر ندارم...

عزیزم آن شاالله ک دیگ فقط خیر و شادی ببینید منم جای خواهرت هر وقت حرفی دردودلی چیزی داشتی بیا باهام حرف بزن سبک بشی

قربونت برم حتما  واقعا نمیدونم چجوری سر کنم

عزیزم من بهت درخواست دوستی میدم اگر خواستی قبول کن و هر وقت خواستی بیا من در خدمتم 

عزیزم آن شاالله ک دیگ فقط خیر و شادی ببینید منم جای خواهرت هر وقت حرفی دردودلی چیزی داشتی بیا باهام ...

سلامت باشید انشاا... 

چطوری میتونم شادش کنم و تو خواب ببینمش 

شاید سوال سختی باشه اما همش تو فکرمه

فداتشم گرفتم درخواست دوستی رو

عزیزم ممنون 

در خدمتتم حتی اگر نتونم کاری برات بکنم میتونم ب حرفات گوش بدم و سنگ صبورت باشم 

دلت شاد آن شاالله ⁦❤️⁩ خدا بزرگه آن شاالله خیر و رحمت ب زندگی همه داغ دیده ها عنایت کنه

قربونت برم انشاءالله

اما احساس میکنم همون جوری که خدا از بین همه مردم له ما داغ عزیزان داد همون طور هم رحمتش رو میگیره از ما 

اما توکل بر خدا ارحم الراحمین عزیزم خدا دلتو هم شاد کنه