2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269683 بازدید | 13839 پست
سلام من چند روزیه رفتم دکتر تغذیه و بهم پودر انترامیل با قرص شیکوریدین داده اشتها نداشتم هیچی اما ال ...

عزیزم اول تاپیک رو بخونی کامل توضیح دادم اول یه اپ کالری شمار مث مانکن نصب کن و از اونجا کم کم راه میفتی چجوری حساب کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیتا جون لطفا بهم بگو من چیکار کنم وزنم بالا بره تو دوماه.اخه دو شیفت سرکارم و تحرکمم تقریبا زیاده.

چون دو شیفت سرکاری ، کارت یکم سخت میشه نباید بیشتر از دوساعت فاصله غذاییت باشه ، باید لقمه بگیری ببری سرکار بخوری و تو خونه هم تا میتونی چیزای پرکالری بخوری 

یه خبر خوبم براتون دارم کالری شماری رو بچه ها هم تاثیر داره و من بامعرفی این راهکار به یکی از دوستانم باعث شدم بچش که هیچ جوره وزن نمیگرفت و تحت نظر بهترین متخصص حتی وزنش نمیومد بالا تو دو هفته دو کیلو اضافه کرده و این فوق العادس 

فقط اگه میخواید کالری شماری کنید برا بچه هاتون این مورد رو در نظر بگیرید که bmr بچه ها با ما فرق داره محاسبش تو گوگل بزنید محاسبه bmr آنلاین قد و وزن و سن بچتونو بزنید بهتون میگه چقدر برا افزایش وزن کالری لازمه

خوشکلا تو مدت کالری شماری یادتون نره حتما آب زیاد بخورید ، مولتی ویتامین رو فراموش نکنید و بیشتر از دوساعت نزارید فاصله وعده غذاییتون باشه و مهمتر از همه اینکه با نوشابه و انرژی زا و خوردن زیاد فست فود کالری رو نبرید بالا سعی کنید غذای سالم بخورید 

من چند شب پیش فیلم عروسیمو دیدم انقدر لاغر بودم که نگو پوست و استخون یادم اومد چقدر اعتماد بنفسم پایین بود هیچ لباسی اندازم نبود شلوار جین که میپوشیدم میخواست از پام بیاد بیرون و....... حرفای بقیه رو که نگم براتون چقدر با روح و روانم بازی شد و الان خداروشکر میکنم که تونستم هم با این راه خودم وزن بگیرم هم این راهو به شما دوستای گلم معرفی کنم تا شماها مث من اذیت نشید کاش چند سال پیش این راهو بلد بودم که شب عروسیم خوشکلتر میبودم