2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269716 بازدید | 13839 پست
مرسی عزیزدلم ،فقط ببخشید ی سوال دیگه هم داشتم ،عذر میخوام اما من ی مشکلی دارم،هروعده غذایی ک میخورم ...

اگه مشکلی نداشته باشی یعنی اسهال نداشته باشی مشکلی نیست 

سلام من ۵۷ام میخام بشم ۶۲برا ۵کیلو چکار باید بکنم  اصلا هم متوجه این کالری شماری نمیشم اما دوست ...

سلام 

شما به روزی ۲۸۰۰ کالری نیاز داری تا وزنت اضافه شه

یه اپ کالری شمار نصب کن هر چی میخوری رو واردش کن چند باری بزنی میاد دستت که باید چیکار کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  شما به روزی ۲۸۰۰ کالری نیاز داری تا وزنت اضافه شه یه اپ کالری شمار نصب کن هر چی میخوری ...

ببخشید ینی اینکه من چیزایی که میخورم رو بنویسم  و حسابش کنم ببینم روزی ۲۸۰۰ نیازه روزانه ام تامین بشه درسته؟

ببخشید ینی اینکه من چیزایی که میخورم رو بنویسم  و حسابش کنم ببینم روزی ۲۸۰۰ نیازه روزانه ام تام ...

نیاز نیست بنوسید تو همون اپ مقدارش رو بزن کالریش حساب میشه

نیاز نیست بنوسید تو همون اپ مقدارش رو بزن کالریش حساب میشه

بیتا جون ی سوال 

هری دونه نون لواش ۳۰۰ تا کالری داره

یعنی اگه من روزی ۱۰ تا لواش بخورم 

میشه ۳۰۰۰ تا 

ک تکمیل میشه کالریم 

میشه اینکارو کنم  ؟لازم نیست چیز دیگه بخورم؟

بیتا جون ی سوال  هری دونه نون لواش ۳۰۰ تا کالری داره یعنی اگه من روزی ۱۰ تا لواش بخورم  ...

خب اگه بتونی در کنار کربوهیدرات پروتئین و چربی و ویتامین و ..... هم بخوری که بهتر جواب میده اما با نونم میشه کالری پر کرد تا ببینی چجوری رو بدنت جواب میده

سلام ممنونم عزیزم آهان . یعنی دیگه نیاز نیست قبل از اینکه کاری تثبیت بزنم اولش یه چند روزی کالری بال ...

نه دیگه فقط الان وزنت هر چی هست بعد کالری تثبیت یه دو سه کیلوش میپره بخاطر همینم من همش میگم چند کیلو بیشتر از هدفتون اضافه کنید

سلاام😁منم میخام چاق شم حالا صفحه ها رو میخونم از تجربیاتتون استفاده میکنم خیلی لاغرم قدم ۱۷۰ وزنم ...

سلام خوش اومدی آره بخون بعد اگه سوالی داشتی بپرس من در خدمتم