2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269717 بازدید | 13839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بیتا جون ،ی سوال داشتم ،من وزنم ۵۰ ،قدم ۱۶۶ ،بخوام چاق شم،روزی چند تا کالری بشه؟ دو روزه ۲.۵۰۰ میزنم ،ی جورایی دارم خودموووو خفه میکنم با غذا خوردن😂کمه ؟ باید بیشتر بزنم؟ 

سلام عزیزم آره کافیه همین ۲۵۰۰تا

من روزانه ۲ هزار کالری بیشتر مصرف میکنم

بعضی وقتا ۲ یعضی وقتا ۲۴۰۰

ولی معمولا ۲۲۰۰ رو مصرف میکنم

ماهی یکی دو کیلو اضافه میکنم بیتا جان؟؟؟

من لذت انتقامو چشیدم، ببخشی باختی:/  ی تعلیقیه بدبخت
من روزانه ۲ هزار کالری بیشتر مصرف میکنم بعضی وقتا ۲ یعضی وقتا ۲۴۰۰ ولی معمولا ۲۲۰۰ رو مصرف میکنم ...

چند کیلویی عزیزم ؟

بستگی به وزنت داره وزنتو ضربدر ۳۰ کن به اضافه ۱۰۰۰ کن کالری مصرفی افزایش وزنت بدست میاد

چند کیلویی عزیزم ؟ بستگی به وزنت داره وزنتو ضربدر ۳۰ کن به اضافه ۱۰۰۰ کن کالری مصرفی افزایش وزنت بد ...

۴۰😶‍🌫

میشه ۲۲۰۰؟

یعنی ماهی چن کیلو؟

من لذت انتقامو چشیدم، ببخشی باختی:/  ی تعلیقیه بدبخت
اگه درست کالری شماری کنی ۴ کیلو اضافه میکنی

مرسی عزیزدلم ،فقط ببخشید ی سوال دیگه هم داشتم ،عذر میخوام اما من ی مشکلی دارم،هروعده غذایی ک میخورم سریل باید برم سرویس بهداشتی ،برای همین انگار هیچ غذایی جذبم نمیشه