2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
شبتون بخیر خوشکلا  چند روز پیش گفتید یه برنامه که ۳۰۰۰ کالری داشته باشه بزارم امشب بلاخره وقتم ...

سلام بیتا جان...میشه بگی چقد روغن بریزیم به ازای هر پیمانه برنج تا برنجمون پرچرب بشه؟؟؟پیمانه برنج من لیوان فرانسوی دسته دار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما کسی اینجا بوده ک با شیره انگور وزن اضافه کرده باشه؟

به تنهایی که نه 

ولی خیلی چاق کنندست

هر یک قاشقش ۵۰ کالریه و باعث جذب غذا میشه اگه بعد از غذا بخورید

کلا خوردن یه چیز شیرین بعد از وعده غذایی جذب رو بالا میبره

میوه هم نزاشتم تو برنامه چون میوه زیاد کالری نداره و اصلاحسابم نکنید بهتره 

سلام بیتا جون من یه دکتر تغذیه رفتم برام مکمل پودر گین آپ نوشته میترسم بگیرم دکتره میگفت عوارض نداره ،ولی من تحرکم کمه میترسم مشکل کلیه پیدا کنم

میوه هم نزاشتم تو برنامه چون میوه زیاد کالری نداره و اصلاحسابم نکنید بهتره 

یه سوال دیگه هم دارم من یه سری با کالری شماری ۱۰ کیلو اضافه کردم ولی به محض ول کردن دوباره دقیقا ده کیلو کم کردم چیکار کنیم ثابت بمونه به همین خاطر من دیگه انگیزه ندارم.

سلام بیتا جون من یه دکتر تغذیه رفتم برام مکمل پودر گین آپ نوشته میترسم بگیرم دکتره میگفت عوارض نداره ...

سلام عزیزم اگه دکتر تشخیص داده بخوری واست ضرر نداره که طوری نیست یه دوره بخور

یه سوال دیگه هم دارم من یه سری با کالری شماری ۱۰ کیلو اضافه کردم ولی به محض ول کردن دوباره دقیقا ده ...

ببین عزیزم اینطوری نیست که شما یه دوره رژیم بگیری چاق شی بعد دوباره برگردی به روال قبل 

اول باید کم کم کالریتو کم کنی بعدم در روز کاری تثبیت بزنی کالری تثبیتم که میدونی وزن ضربدر ۳۰

سلام بیتا جان...میشه بگی چقد روغن بریزیم به ازای هر پیمانه برنج تا برنجمون پرچرب بشه؟؟؟پیمانه برنج م ...

سلام عزیزم چربیش در حدی باشه که دونه های برنج بدرخشن😂 البته من پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه چربیتون بره بالا

سلام عزیزم چربیش در حدی باشه که دونه های برنج بدرخشن😂 البته من پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه چربیتون بره ...

سلام بیتا جون ما چشم ب انتظار عکس قبل و بعدتیم ی تایم بزار آن شیم ببینیم بلکه انگیزه ای بشه واقعا من خیلی بی اراده م

ببین عزیزم اینطوری نیست که شما یه دوره رژیم بگیری چاق شی بعد دوباره برگردی به روال قبل  اول با ...

ممنون 🌹تثبیت نمیزدم خوراکمم مثل دوران قبل رژیمم بود تو یکسال دوباره کم کردم این سری باید تثبیت بزنم .