2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269741 بازدید | 13839 پست
سلام سمانه جون نیستیی چراااا

کالریم بالای 2000 نمیشه عسل جون😔هر روز کالری شماری میکنم اصلا دیونه شدم این روزا ناراحتیم زیاده فک کنم اعصاب زده ب معدام خیلی اذیت میشم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

[QUOTE=226838858]❣️لیست کالری 26 بهمن ماه❣️ 1_عسل👈4840💙 2_رها👈4023💜 3_شیوا👈3484💖 4_پرنامین👈3294💚 5_مریم ...[/QUOT

سلام ممنونم عزیزم😍😍❤❤

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=226838858]❣️لیست کالری 26 بهمن ماه❣️ 1_عسل👈4840💙 2_رها👈4023💜 3_شیوا👈3484💖 4_پرنامین👈3294💚 5_مریم ...[/QUOT]

دیروز کالری شماری نکردم عزیزم☹

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
سلام بیتا جون منم میخوام با اجازت تو چالشتون شرکت کنم قدم ۱۶۳ وزن ۵۷ وزن هدفم ۶۵ البته تو دوران ...

سلام عزیزم خوش اومدی

شما به روزی ۳۲۰۰ کالری واسه افزایش وزن نیاز داری

سلام بیتا جون منم میخوام با اجازت تو چالشتون شرکت کنم قدم ۱۶۳ وزن ۵۷ وزن هدفم ۶۵ البته تو دوران ...

سلام خوش اومدی گلم

شما به روزی ۳۲۰۰ کالری نیاز داری تا وزنت اضافه شه  

کالریم بالای 2000 نمیشه عسل جون😔هر روز کالری شماری میکنم اصلا دیونه شدم این روزا ناراحتیم زیاده فک ...

آخی عزیزم حتما یه دکتر برو

قرص دمیترون هم واسه حالت تهوع خوبه

آخی عزیزم حتما یه دکتر برو قرص دمیترون هم واسه حالت تهوع خوبه

اره هر روز میگم میرم یه اتفاقی میوفته میمونه ممنون از اون قرصا دارم میخورم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
سلام خوش اومدی گلم شما به روزی ۳۲۰۰ کالری نیاز داری تا وزنت اضافه شه    

سلام بیتاجان من قدم ۱۶۰هست با وزن ۵۳ چقدر کالری باید مصرف کنم تا وزن اضافه کنم

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
من ورزش پا دکمه ای رو یه ماه انجام دادم و واقعا چند سایز سایز ران و باسن و دور کمرم بیشتر شد ولی الا ...

عزیزم میشه بی‌زحمت بگی ورزش پا دکمه ای چی هست؟

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
سلام خوش اومدی گلم شما به روزی ۳۲۰۰ کالری نیاز داری تا وزنت اضافه شه    

از امروز کالری شماری میکنم با مانکن اما این حد از کالری رو نمیتونم یه روزه داشته باشم مگه اینکه کم کم اضافه ش کنم چونکه ی سری محدودیت غذایی و خوراکیم دارم بخاطر شیردهی

نی نی م دو ماهشه بخاطر همون حبوبات و لبنیات نمیتونم بخورم