2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست
سلام سولین جون بیسکویتشو نمیدونم ولی سویق جو لاغر کننده هستش

سلام سمانه جون نیستیی چراااا

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
اره بخدا ما عاشق و معشوق بودیم چندسال تلاش کردیم تا به اینجا رسیدیم حالا دستی دستی زندگیم هی نابود م ...

عزیززم چ خووب ..

اره حتما با سیاست و زبون نگهش دار و حتما به خانوادشم سربزن ولی به خانوادت چیزی نگو 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قد وزنتو به بیتاجون بگو عزیزم تا کالری دریافتی مناسبتو بگن و بعد تو ی برنامه کالری شمار مثل مانکن یا ...

مرسی گلم . من قبلا کالری شماری میکردم تو تاپیک ماه پیشونی  وزنمم خیلی بیشتر و بهتر شده بود اما چون ادامه ندادم دوباره برگشت به وزن قبلم . تقریبا میدونم چندکالری باید بخورم برنامه کرفس هم هنوز دارم اما میخوام با بچه ها پیش برم که انگیزه داشته باشم برای شروعِ دوباره . پس شب میام کالری مصرفیم رو مینویسم تو همین تاپیک 😊 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

مرسی گلم . من قبلا کالری شماری میکردم تو تاپیک ماه پیشونی  وزنمم خیلی بیشتر و بهتر شده بود اما ...

مرسی گلم حتما اسمت هم بنویس

من با اینکه اصلا هیچ کمکی بهم نکرده ازم میخواد دوباره حامله شم ولی گفتم کور خوندی اشتباهی رو که کردم ...

خیلی پیام بود درست نخوندم اما این پیامت یهو چشممو گرفت

سولینی یه بار گول نخوری بزاری بچه دار شیا دوتا داری هم دختر داری هم پسر همین کافیه 

خخخ ببخشید فضولیم هست اما به خاطر خودت گفتم پیر میشی زود الانم مث قدیم نیست که ،بچه بزرگ کردن خییییلی سخته

مرسی گلم . من قبلا کالری شماری میکردم تو تاپیک ماه پیشونی  وزنمم خیلی بیشتر و بهتر شده بود اما ...

یعنی وقتی کالری شماری رو قطع کردی کل ۱۲ کیلویی رو که اضافه کرده بودی برگشت؟

❣️لیست کالری 26 بهمن ماه❣️

1_عسل👈4840💙

2_رها👈4023💜

3_شیوا👈3484💖

4_پرنامین👈3294💚

5_مریم👈3000💕

6_مهتاب👈2996

7_حسنا👈2750❤️

8_هستی👈2400🧡

9_ساغر👈2126🤍

10_آسمان👈2065💝

11_فریمهر👈2061♥️

سلام سلااام ..رهاا تبریک میگم به ۴۰۰۰ رسیدییی

دوستانی ک اسمشون الان تو لیست هست لطفا لطفااااا هرشب اعلام کنین اگر میخواید باشید و نتیجه ببینین ..

ساناز اعلام کالری نکردی چرا؟

حسنا جون شماهم همینطور لطفا هرشب اعلام کنین

میگن قبل غذا لاغر میکنه بعد غذا چاق ..من بعد غذا میخورم

اهان نمیدونستم مطمئنی چون تو خونه داریم اگ چاق کننده باش منم میخورم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
سلام خوشکلم چه خبر نیستی

سلامتی عزیزم نمیدونم چم شده حالت تهوع نمیزاره غذا بخورم کالری شماریم میکنم ولی از 1500 بیشتر نمیشه از اون زمان ک مریض شدم و حتی فک کردم حامله ام اینجوریم😪

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
من ورزش پا دکمه ای رو یه ماه انجام دادم و واقعا چند سایز سایز ران و باسن و دور کمرم بیشتر شد ولی الا ...

اون دیگ چیه 

اگه کمک نمیکنه بزار یکم بزرگ تر بشه چون منم میرفت تو اتاق و درو می‌بست و می‌خوابید یا بعضی وقتا به ج ...

😔😔😔😔😔