2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر پزشکی کمبود وزن نداره ها

چرا پس بدنش انقدر لاغر دیده میشه صورتش خیلی کوچولو شده و اصلا انرژی و حال نداره طفلی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بچه چه برنامه بزنم واسه ی کالری شماری مانکن و یه برنامه دیگ زدم نوشته بود خرید اشتراک لطفا میشه را ...

برنامه زیره

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

من از سوم راهنمایی تا امسال که ۳۰ سالمه قدم ۱۶۰ بوده وزنم ۴۰ تا ۴۲ ، فقط توی بارداری چاق شدم که اونم بعد زایمان سریع لاغر شدم،

اگه وزنم برسه بالای ۵۰ کیلو، به آرزوی چندین و چند ساله‌م میرسم هرچند الان نمیتونم کالری بالا بزنم

ساناز💫💛

۴۵۰۰ کالری 

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
من از سوم راهنمایی تا امسال که ۳۰ سالمه قدم ۱۶۰ بوده وزنم ۴۰ تا ۴۲ ، فقط توی بارداری چاق شدم که اونم ...

چاقی برای منم آرزو شده🥺

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

مریم ۲۴بهمن

۲۰۰۰کالری

بچه ها من این چند روز ک اعلام کالری نکردم خونه ی مادر شوهرم بودم نتونستم درست حسابی غذا بخورم آخه خونه ی خودمون خیلی راحت ترم و میتونم مدام غذا بخورم خیلی اعصابم خورده سر این قضیه ب زور ۱۸۰۰تا۲۰۰۰کالری میزدم 

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛

عسل ۶۲۸۰ کالری💙

۲۴ بهمن

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
انشالله واسه هممون نتیجه بده این کالری شماری

ایشالااا