بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها دیروز زیاده روی کردم نصف شب تب و لرز شدید و شکم درد و پهلو درد گرفتم حالم خیلی بد بود مرگ و جلوی چشام دیدم هر چی دیروز خورده بودم و بالا آوردم فکر نکنم چیزی جذب کرده باشم 🥺😥
شوهرم با گوشیش بازی میکرد اصلا انگار نه انگار نمیخواست بسوزه ..😏 منم یه ساعت تو دسشوی آه و ناله میکردم با صدای بلند که نکنه نشنوه دیدم هیچ خبری نیست دیگه اعصابم خورد شد داشتم بلند میشدم که دستم خورد به شیر آب و تمام بدنم خییس شد دوباره نشستم و زار زار گریه کردم 🤨 آقا بعد یه ساعت اومده میگه چی شده منم که داشتم از درد میمردم دو برابرش کردم 😜اونم تا صبح شکمم و ماساژ داد هی خسته میشد وامیستاد منم الکی ناله میکردم میگفت باشع آروم تر بچه ها بیدار میشن 😂 ماساژ شکم و واسع اولین بار تجربه کردم عالی بوود 🙈😂
سلام من برا دخترم خیلی ناراحتم ۱۷ سالشه ۱۶۰ قدشه و ۴۵ کیلو وزن خیلی لاغره و بی انرژی به سختی غذا میخوره و همش سردرد داره همش دراز کشه و بی حال خیلیم اسلوموشنه چی کار کنم انقدر لاغره استخوناشو میشه شمرد به نظرتون میشه یه کاری کرد یکم تپل بشه؟
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲