2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269736 بازدید | 13839 پست

دوستان هرکس میخاد اعلام کالری کنه حتما امشب یا حداکثر تا ساعت ۸صبح فردا اعلام کنه چون من فردا باید از صبح برم مراسم سال پدر شوهرم هس ممکنه نباشم ک لیست بزارم زودتر میزارم لطفاااا امشب اعلام کنید

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

ساناز🥺💔

۲۴۰۰ کالری

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رحمتشون کنه عسل جان فریمهر ۲۱۰۰    

مرسی عزیزم سلامت باشی🖤😊

ممنون ک اعلام کردی

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

عسل ۴۶۲۰ کالری💙

۲۱ بهمن

سلام بیتا جون مراقب خودت بچه ات باش امیکرون بیشتر بچه هارو درگیر میکنه بیشتر هوای اونو داشته باشین بخدا میسپارمتون 😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

عسل جون من از اون موقع ک حالت تهوع گرفتم اصلا هیچی نمیتونم بخورم حالت تهوع داره منو میکشه کالریم 1500 تا هم نمیشه واگرنه کالری شماری میکنم یعنی دیگ اگ حالم خوب شد کالریمو نفرستم؟ تو چالش نمیشه

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
سلام بیتا جون مراقب خودت بچه ات باش امیکرون بیشتر بچه هارو درگیر میکنه بیشتر هوای اونو داشته باشین ب ...

چقدر خوب مشکلی 😍نداره بگین چه مواردی استفاده میکنین برای این مقدار کالری؟

خدایا امیدم فقط به خودته
ممنونم ازت بیتا جون  ولی من نمیتونم اینهمه کالری بخورم  نهایتا ۲۴۰۰ کالری بتونم بخورم&nb ...

خواهش میکنم عزیزم این ۵۰۰ تا رو با خوردن یدونه نون تافتون هم میتونی بدست بیاری یه نون رو چند قسمت کن هر چند ساعت یه تیکه بخور آخر شب میبینی ۲۹۰۰ تا رو زدی

سلام بیتا جون مراقب خودت بچه ات باش امیکرون بیشتر بچه هارو درگیر میکنه بیشتر هوای اونو داشته باشین ب ...

مرسی عزیزم فدای محبتت، چشم خیلی مراقبشم دعا کنید زود خوب شه

چقدر خوب مشکلی 😍نداره بگین چه مواردی استفاده میکنین برای این مقدار کالری؟

جانم؟ 

خواهش میکنم عزیزم این ۵۰۰ تا رو با خوردن یدونه نون تافتون هم میتونی بدست بیاری یه نون رو چند قسمت کن ...

بیتا جون هستی عکسمو بزارم ببینی

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.