دوستان هرکس میخاد اعلام کالری کنه حتما امشب یا حداکثر تا ساعت ۸صبح فردا اعلام کنه چون من فردا باید از صبح برم مراسم سال پدر شوهرم هس ممکنه نباشم ک لیست بزارم زودتر میزارم لطفاااا امشب اعلام کنید
!Lets be clear i trust no one ! بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤 همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙 https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
چاق و چله نیستم🦖 ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار میمیریم! بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️🩹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عسل جون من از اون موقع ک حالت تهوع گرفتم اصلا هیچی نمیتونم بخورم حالت تهوع داره منو میکشه کالریم 1500 تا هم نمیشه واگرنه کالری شماری میکنم یعنی دیگ اگ حالم خوب شد کالریمو نفرستم؟ تو چالش نمیشه
شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ممنونم ازت بیتا جون ولی من نمیتونم اینهمه کالری بخورم نهایتا ۲۴۰۰ کالری بتونم بخورم&nb ...
خواهش میکنم عزیزم این ۵۰۰ تا رو با خوردن یدونه نون تافتون هم میتونی بدست بیاری یه نون رو چند قسمت کن هر چند ساعت یه تیکه بخور آخر شب میبینی ۲۹۰۰ تا رو زدی