2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269741 بازدید | 13839 پست

❣️لیست کالری 17 بهمن ماه❣️
1_نازنین زهرا👈4510❤️
2_ساناز👈4300😍
3_پرنامین👈4130😊
4_عسل👈3919💙
5_گندمک👈3151🤗
6_سولین👈3058🌹
7_لیلی👈2900😚
8_طاهره👈2520😉
9_مریم👈2400🤩

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❣️لیست کالری 17 بهمن ماه❣️ 1_نازنین زهرا👈 4510 ❤️ 2_ساناز👈 4300 😍 3_پرنامین👈 4130 😊 4_عسل👈 391 ...

خداروشکر بالاخره اول شدم 😄😅

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
خداروشکر بالاخره اول شدم 😄😅

تبریک میگم عزیزم اول شدی❤️❤️

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
❣️لیست کالری 17 بهمن ماه❣️ 1_نازنین زهرا👈 4510 ❤️ 2_ساناز👈 4300 😍 3_پرنامین👈 4130 😊 4_عسل👈 391 ...

سلام بچه‌ها خوبین؟ من دیروز تا غروب نسبتا خوب پیش رفتم به اندازه خوردم ورزشم کردم، ولی موقع شام باز بهم خبر دادن که حال بابام بد شده، اشتهام کور شد😔 دعا کنید بابام خوب بشه

سلام بچه‌ها خوبین؟ من دیروز تا غروب نسبتا خوب پیش رفتم به اندازه خوردم ورزشم کردم، ولی موقع شام باز ...

سلام گلم 

انشالله حالشون خوب بشه به اتفاق خوب فک کن عزیزم 

سلام بچه‌ها خوبین؟ من دیروز تا غروب نسبتا خوب پیش رفتم به اندازه خوردم ورزشم کردم، ولی موقع شام باز ...

سلام عزیزم قربونت تو خوبی؟

آخی ناراحت نباش گلم انشااله که زود سلامتیشونو بدست میارن  

سلام خانما خوبین دلم براتون تنگ شده بود کیا تونستن وزن اضافه کنن من ک هنوز 53 کیلوام مخمر جو هم تا ...

سلام عزیزم تو خوبی؟

بعد غذا خرما یا سه شیره میخوری؟

اگه غذات هضم نشه اشتهات زیاد نمیشه

سمانه جون کجایی نیستی دختر؟ خبری ازت نیست نگرانت شدم😔

سلام عزیزم از لحاظ جسمی خوبم قربونت ولی اصلا حال روحیم خوب نیس فکرم خیلی درگیره

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
سلام عزیزم تو خوبی؟ بعد غذا خرما یا سه شیره میخوری؟ اگه غذات هضم نشه اشتهات زیاد نمیشه

بیتاجون یه سوال داشتم من خیلی اعتماد به نفسم 

پایینه شوهرم میبرم مشاوره بهش میگم تاثیر نداره من وزنم بره بالا اعتماد بنفسم بهتر میشه میگه ربطی نداره به وزن حالا میگم شما خودت وزنت بالا رفت رو اعتماد به نفست تاثیر داشت؟

سلام عزیزم از لحاظ جسمی خوبم قربونت ولی اصلا حال روحیم خوب نیس فکرم خیلی درگیره

سلاام چیشده سمانه جون

سلاام چیشده سمانه جون

قربونت عزیزم هیچی یه مدته با خواهر شوهرم قهر کردم حالا مامان بابای شوهرم گیر دادن چرا قهرین و اون داشته بهت نصیحت میگفته درحالی ک ب جان خودم اصلا نصیحت نمیکرد ی طوری حرف زد اینقد گریه کرده بودم داشتم باز مریض میشدم شوهرم سررسید اره داشتم میگفتم میگن مگ شما چن نفرین ک قهر باشین😒

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)