2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269755 بازدید | 13839 پست
از بس همه بهم‌گفتن کالاری بدرد نمیخوره و فلان حرفمم زدن ناامید شدم🤕🤕 همش مسخره میکنن

ولشون کن تو کار خودتو بکن منم پدر شوهرم اینا مسخره ام میکردن ولی بعد دیدن اضافه کردم دیگ هیچی نگفتن ضایع شدن😂

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
❣️لیست کالری 12 بهمن ماه❣️ 1_پرنامین👈5079😊 2_عسل👈4833💙 3_نازنین زهرا👈4560❤️ 4_ساناز👈4300😍 ...

قربونت بشم عسلکم ممنون خسته نباشی

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شانس مایه😂💔

میگم یه ساعتی بگین منم بیام دااا اخه من تو تاپیک, هیچکسو ندیدم😭😭😭😭😭

قربونت بشم عسلکم ممنون خسته نباشی

فداتشم سمانه جونم

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
توی چه مدت اضافه کردی؟

ده روز تقریبا

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
تبریک میگم صورتتم پر بود

فدات❤

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
میگم یه ساعتی بگین منم بیام دااا اخه من تو تاپیک, هیچکسو ندیدم😭😭😭😭😭

نمیدونم خودت یع ساعتی بگو

یکم ناراحت ولی خیلی خوشحالم ب طور کل شرایطشو نداشتم تازه دیروز و امروز برگشتم دارم کالری شماری میکنم ...

آره گلم فعلا به خودت برس هر وقت موقعیت و آمادگی کامل داشتین دست به کار شین ..

چند روزه کالری زیر ۳۰۰۰ میزنم آخه مغزم درگیره وسواس شدید دارم پارسال تموم شهر رو زیر و رو کردم تا فرش مو انتخاب کردم ولی به محض اینکه آوردیم خونه انداختیم ازش متنفر شدم همش خودم و سرزنش میکردم کاش اون یکی رو یا او یکی رو میخریدیم حالا بعد یه سال تونستم از مغزم پاکش کنم و بهش فکر نکنم ولی واسه آشپز خونم پالاز خریدم رنگش صورتی هم رنگ گل فرشم همش شوهرم گفت یکی دیگه ولی من اون و انتخاب کردم حالا دیروز به شوهرم گفتم من گلیم میخوام اونم به سلیقه خودش رفته بود یکی رو خریده نمیدونم خوشکله..دارم دیوونه میشم توروخدا بچه ها عکس شو میزارم نظر بدین ببینین به فرش م میاد یا نه خیلی تو فکرم