2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269755 بازدید | 13839 پست

بچه ها من ۵۲کیلوام باقد ۱۶۰ میخام بشم ۶۰ هرچی میخورم از ۲۵۰۰کالریم بالاتر نمیره کاش شماها ک انقد کالری بالا میزنید همراه میزان کالریتون می‌گفتید چیا می‌خورید منم ایده بگیرم مرسی،🥺😥

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛

❣️لیست کالری 12 بهمن ماه❣️

1_پرنامین👈5079😊

2_عسل👈4833💙

3_نازنین زهرا👈4560❤️

4_ساناز👈4300😍

5_لیلا👈4208😘

6_سمانه👈3875💖

7_گلی👈2857🤗

8_فریمهر👈2505🤩

9_هستی👈2400😉

رها جان عذر میخام پایین ۲۰۰۰ بودی نمیشد بزارم اسمتو

سمانه جون خوشحالم ک باقدرت برگشتی😘

ساناز جان عالیه ادامه بده 

و لیلا جون سلاام خوش اومدی و عالی هم شروع کردی 💖

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂دقیقا

حالا واقعا صاافی؟؟؟😜😂

من اگ ابری نزنم ی نمه دارم فقط😂

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
❣️لیست کالری 12 بهمن ماه❣️ 1_پرنامین👈5079😊 2_عسل👈4833💙 3_نازنین زهرا👈4560❤️ 4_ساناز👈4300😍 ...

❤🤩

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بچه ها من ۵۲کیلوام باقد ۱۶۰ میخام بشم ۶۰ هرچی میخورم از ۲۵۰۰کالریم بالاتر نمیره کاش شماها ک انقد کال ...

سعی کن با هر وعده نون بخوری...

تعداد وعده هاتو زیاد کن مثلا زودتر بیدار شو دو بار صبحونه بخور...

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
ببخشید گلم چیا خوردی ک کالریت انقد بالا رفت؟

صبحانه ارده و شیره با هم قاطی کردم با گردو

نهار استامبولی کته ای

میان وعده ها هم معجون که هر لیوانش 600 کالریه که ترکیباتش اینه👇

شیر +شیره+جوانه گندم+کنجد+مغزیجات

شام هم دوباره استامبولی

ژله هم بعد از غذا

❣️لیست کالری 12 بهمن ماه❣️ 1_پرنامین👈5079😊 2_عسل👈4833💙 3_نازنین زهرا👈4560❤️ 4_ساناز👈4300😍 ...

سلام به روی ماهت گلم قربونت عزیزم😍♥️

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
بچه ها من ۵۲کیلوام باقد ۱۶۰ میخام بشم ۶۰ هرچی میخورم از ۲۵۰۰کالریم بالاتر نمیره کاش شماها ک انقد کال ...

من ساعت ۸صبحانه میخورم‌نیمرو بجای روغن کره محلی میزنم بهش و روش کنجدمیپاشم و میخورم بعد هروعدم حتما یک قاشق سه شیره میخورم ساعت ۱۰میان‌وعده یه نون با سه شیره و ارده و کره محلی و گردو‌وکنجد بعدمیوه نهار یک بشقاب برنج با یه نون بعدازنهار پفیلا و میوه و میان‌وعده همینطور تااشب

من ساعت ۸صبحانه میخورم‌نیمرو بجای روغن کره محلی میزنم بهش و روش کنجدمیپاشم و میخورم بعد هروعدم حتما ...

مرسی عزیزم یعنی با ناهار یه نون کامل میخوری؟با این روند ماهی چقدر اضافه میکنی؟

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
مرسی عزیزم یعنی با ناهار یه نون کامل میخوری؟با این روند ماهی چقدر اضافه میکنی؟

اره عزیزم میخورم 

نمیدونم گلم‌تازه شروع‌ کردم وزن کشی نکردم