2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269781 بازدید | 13840 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم عزیزم چون بارداری شاید این قرصا بد باشه برات  باید زیر نظر دکتر دارو مصرف کنی فعلا سیب ...

ممنون عزیزم😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

بچه ها شما بگید چیکار کنم شوهرم گیر داده برم ب مادر شوهرم بگم شاید باردارم منم میگم صب کن بریم ازمایش بدیم بعد گلی مثبت منفی نگیم بعدم میگ باش پس فردا ازمایش رفتنی دخترمونو بدیم اون نگه داره بگیم ک میریم آزمایش بارداری

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
بنظرم چون گشاده نباید بد باشه

آره ممنون❤

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
نگران نباش گلم قرص ضد بارداری مشکلی واسه جنین بوجود نمیاره 

بیتا جون چرا من نمیتونم پستامو حذف کنم

بچه ها شما بگید چیکار کنم شوهرم گیر داده برم ب مادر شوهرم بگم شاید باردارم منم میگم صب کن بریم ازمای ...

بزرگش نکن بیخیال یا میگید یا نمیگید. اعصابت مهم تره. شاید بیرون روی هم یه مقدارش از استرسه.

بزرگش نکن بیخیال یا میگید یا نمیگید. اعصابت مهم تره. شاید بیرون روی هم یه مقدارش از استرسه.

اخه خواهر شوهرم حاملگیشو از من قایم کرده بود خیلی حرصم میدن و یکی هم اینکه همه چی زندگیمو باید ب مادرش بگه دیگ حساسم کرده ب این مسئله

دقیقا از اظطراب هس سندرم روده تحریک پذیر دارم

خیلی اضطراب دارم چون قرص ضدبارداری استفاده میکردم فقط دعا کنین ک سالم باشه

تبریک میگم عزیزم 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

عسل ۵۰۱۴ کالری💙

۹ بهمن

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
تبریک میگم عزیزم 

ممنونم عسل جون تو میدونی چرا من نمیتونم پستای خودمو حذف کنم؟ 

ساناز 

۴۱۶۰ کالری💛

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹