2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269758 بازدید | 13839 پست
خدا رو شکر عزیزم نگران نباش اتفاقی نمیفته. تازه خیلیا سرع هم دارن مشکلی براشون پیش نمیاد. به فکر خود ...

ممنونم عزیزم😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریک میگم عزیزم ایشالا که قدمش براتون پرخیر و برکت باشه    

ممنون عزیزم فقط بیتا جون تورو خدا کمکم کن من بیرون روی دارم بنظرت متروماکس و دیفنکسیلات ضرر نداره اونقد تو دستشویی موندم دارم میمیرم از طرفیم هیچی نخوردم انقد ک حالت تهوع دارم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

خیلی اضطراب دارم چون قرص ضدبارداری استفاده میکردم فقط دعا کنین ک سالم باشه

خانما بنظرتون شلوار بگ زغالی واس من ک پاهام بشدت لاغره قشنگه؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

چون لاغری اگه مانتویی هستی ازین مانتو های خوشگل گشاد که لاغری رو میپوشونه بپوش شیک تر دیده میشی و کمتر لاغریت به چشم میاد در نتیجه بگ نمیتونی بپوشی اگه البته درست متوجه شده باشم حالا اگه عکس داشتی بزار ببینم

😶🙄

؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

[QUOTE=224483752] چون لاغری اگه مانتویی هستی ازین مانتو های خوشگل گشاد که لاغری رو میپوشونه بپوش شیک تر دیده میشی و کم ... [/QUOTE

از اینا

ممنون عزیزم فقط بیتا جون تورو خدا کمکم کن من بیرون روی دارم بنظرت متروماکس و دیفنکسیلات ضرر نداره او ...

نمیدونم عزیزم چون بارداری شاید این قرصا بد باشه برات  باید زیر نظر دکتر دارو مصرف کنی

فعلا سیب و موز و سیب زمینی آب‌پز واین چیزایی که معده رو یبس میکنه بخور ایشالا که زود خوب میشی گلم

[QUOTE=224483752] چون لاغری اگه مانتویی هستی ازین مانتو های خوشگل گشاد که لاغری رو میپوشونه بپوش شیک ...

منم می‌خوام بوت کات بگیرم دودلم😕

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن