2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269782 بازدید | 13840 پست
شما که دیگه کفاره میدی نیازی به دو ماه گرفتن نیست  ولی اینطوری باید به ازای هر روز کفاره دو ما ...

ممنون عزیزم😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
عزیزم روانشناس رفتی یا روانپزشک؟ من فکر کنم روانشناس بوده. یه بارم به روانپزشک مراجعه کنید انشالله ...

روانپزشک رفتم عزیزم ممنون انشاالله نه کلا هیچ وقت اونجوری نمیشم بجز وقتی با شوهرم دعوام شه

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

8 بهمن  پرنامین💪⁦☺️⁩ 5/788 کالری🤩🤩🤩 خدای مهربونم هزاران بار شکرت🤗🤗🤗💓💓💓 عسل جان با ...

خانومی شما چی میخوری  طول ر‌وزک کالریت زیاد میشه؟ 

هفته ای چقد میای بالا؟اشتها آور میخوری؟ 

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
روانپزشک رفتم عزیزم ممنون انشاالله نه کلا هیچ وقت اونجوری نمیشم بجز وقتی با شوهرم دعوام شه

انشالله زودتر خوب میشی ولی راستشو بخوای حق داری. به قول معروف مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه. خب این اتفاقا برای آدم بیفته شوک بهش وارد میشه و ممکنه بعدش اینطوری شه

❣️لیست کالری 8 بهمن ماه❣️
1_عسل👈6796💙
2_پرنامین👈5788😉
3_نازنین زهرا👈4601😊
4_ساناز👈3995😍
5_فاطمه👈3600🤩
6_گلی👈3118🤗
7_مهسا👈2231💖
8_رها👈2885😚 

تعداد کمه

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
انشالله زودتر خوب میشی ولی راستشو بخوای حق داری. به قول معروف مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه. ...

قربونت برم اره عزیزم اون شکی ک بهم وارد شده یه ترسی ازش بوجود اومده ک فک نکنم هیچ وقت فراموش کنم

قربونت برم اره عزیزم اون شکی ک بهم وارد شده یه ترسی ازش بوجود اومده ک فک نکنم هیچ وقت فراموش کنم

کم کم آروم میشی. به خصوص اگه همسرتم همکاری کنه. خودتم سعی کن زیاد ریلکس کنی. از یک تا ده به آرامشت نمره بده بعد سعی کن کم کم به اون چیزای دلهره آور فکر کنی و همچنان آرامشتو ماکسیمم نگه داری. شاید یه کمی کمک کنه

البته با توجه به اینکه میگی بقیه مواقع حالت خوبه شایدم یه دلیل دیگه داشته باشه. و باید اونو پیدا کرد اما حالا امتحان کن شاید کمک کرد

البته با توجه به اینکه میگی بقیه مواقع حالت خوبه شایدم یه دلیل دیگه داشته باشه. و باید اونو پیدا کرد ...

ممنون تازه حامله هم هستم 😭

کم کم آروم میشی. به خصوص اگه همسرتم همکاری کنه. خودتم سعی کن زیاد ریلکس کنی. از یک تا ده به آرامشت ن ...

سعیمو باید بکنم ک تو حاملگیم پیش نیاد

ممنون تازه حامله هم هستم 😭

خدا رو شکر عزیزم نگران نباش اتفاقی نمیفته. تازه خیلیا سرع هم دارن مشکلی براشون پیش نمیاد. به فکر خودتون و کوچولوتون باشید و با دکتر هم یه صحبتی بکنید ببینید چی میگن 😘😘😘

وای سمانه جون تبریک میگم عزیزممممممممممممممممم😍😍 انشاالله قدمش برات پر از خیر و برکت باشه😘😘😘 ...

ممنون عزیزم البته فرداهم میرم دکتر هم ازمایش بگیره کاملا مطمئن بشیم