2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269787 بازدید | 13841 پست
چند ماهی رفت تا خوب شد بهش یسری قرص داده بود الان فک کنم دورش تموم شده دوست صمیمیمه ۱۵ سالی هست با ...

من فقط یه ماه رفتم بعدش شوهرم گفت فایده نداره

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند ماهی رفت تا خوب شد بهش یسری قرص داده بود الان فک کنم دورش تموم شده دوست صمیمیمه ۱۵ سالی هست با ...

خداروشکر ک خوب شده دیگ واس من ک غیر ممکن بنظر میاد خوب بشم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
من فقط یه ماه رفتم بعدش شوهرم گفت فایده نداره

حتما ادامه بده با یه ماه که درست نمیشه باید حداقل یکسال بری 

داروهاتم مرتب بخوری

برای جونت ارزش قائل شو عزیزم

اگه سلامتی نداشته باشی چه فایده ای داره

الان شوهرت با اینکه میدونه اینجوری میشی بازم باهات دعوا میکنه و میزندت؟

سمانه جون غصه نخور توروخدا آرامشت رو بالا ببر این از همه بیشتر بهت کمک میکنه

دکترم که بری میخواد بهت قرص های آرامش بخش بده

پس سعی کن حتما آرامشت رو حفظ کنی

دخترت به یه مادر شاد و سالم نیازمنده

به خاطر اونم شده به فکر سلامتیت باش

حتما زود برو دکتر

سمانه جون غصه نخور توروخدا آرامشت رو بالا ببر این از همه بیشتر بهت کمک میکنه دکترم که بری میخواد ب ...

ممنون باشه حتما

نه عزیزم حتما خوب میشی به لطف خدا فقط حتما برو دنبال یه دکتر خوب  ببین اعصابمو داغون کردی اص ...

نه خودتو ناراحت نکن ولی منو دعا کن سر نمازهات ممنون

یا خدا واقعا؟ 

شما که دیگه کفاره میدی نیازی به دو ماه گرفتن نیست 

ولی اینطوری باید به ازای هر روز کفاره دو ماهو بدی اما اگه قبل از ظهر یه مقداری از شهر دور شی و یه چیزی بخوری و برگردی به ازای هر روز کفاره یه روزو میدی

مراجع هم گفتن مشکلی نداره فقط مکروهه

8 بهمن  پرنامین💪⁦☺️⁩ 5/788 کالری🤩🤩🤩 خدای مهربونم هزاران بار شکرت🤗🤗🤗💓💓💓 عسل جان با ...

خواهش میکنم کاری نکردم گل😘❤️

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122