2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269798 بازدید | 13841 پست
قربونت برم ممنون عزیزم ب حق همین خانم فاطمه دعا میکنم انشالله هرچی بخای خدا برات بده ک اینجوری مرحم ...

عزیزم منطورت اینه که صرع داری یا اینکه چیز دیگست؟

سر بچه اولت این مشکلو نداشتی؟

نمیدونم اطلاعاتی ندارم در این زمینه فقط دعا میکنم هرچی درد و بلاست از جونت بره و دیگه مریض نشی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی اون مقداری که با دور شدن از شهرت نمازت شکسته میشه

اهان پس در مورد روزه هم نصف اینا میش؟ 

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

ولی اگه اینکارم بکنی بازم به گردنته دیگه

ماه رمضون اصلا یجوریه خدا کمک میکنه خودش

بعدا قضاش سخته گرفتنش

ولی بازم میگم اگه توانایی بدنی داری بهت واحبه وگرنه بهت حتی حرامه چون باعث آسیب به بدنته

عزیزم منطورت اینه که صرع داری یا اینکه چیز دیگست؟ سر بچه اولت این مشکلو نداشتی؟ نمیدونم اطلاعاتی ن ...

نه تو حاملگی بچه اولم نداشتم بعدش سر کتکای شوهرم اونطوری شدم و دیگ همزنطور موندم هروقت میخاد بزنه یا داد میزنه ا نطوری میشم😔نمی دونم چیکار کنم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
نه عزیزم نماز شکسته میشه و روزه باطل یعنی دیگه نمیگیری به جاش بعدا باید بگیری یجور کلاه شرعیه من ...

اهان خیلی ممنون واسه خودت رساله ایی هستیا گلی جون

نه تو حاملگی بچه اولم نداشتم بعدش سر کتکای شوهرم اونطوری شدم و دیگ همزنطور موندم هروقت میخاد بزنه یا ...

عجب😔😔😔

باید بری پیش روانپزشک اون کمکت میکنه دوست منم مشکل داشت خیلی شدید شده بود قش میکرد چند روز میوفتاد رخت خواب رفت روان پزشک خداروشکر الان خوبه

عجب😔😔😔 باید بری پیش روانپزشک اون کمکت میکنه دوست منم مشکل داشت خیلی شدید شده بود قش میکرد چند رو ...

چند جلسه رفت