2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست
سلامتی و تندرستی مهمه خوشگلم ولش اون چیزا رو یه ایدی میدم برو تاپیک روز زنشو بخون خیلی خندیدم ادم با ...

ممنون عزیزم، اره میدونم، مهم توی این دنیا فقط دل خوشیه

شوهرم از بچگی انقد سختیهای بزرگونه پشت سر گذاشته به این درجه رسیده که الان شاید این چیزا واسش بچگانه میان و ضروری نمیبینه، منم هر چند دوست دارم ولی بهش سخت نمیگیرم چون اگه بخوام هعی گیر بدم بگم کادو میخام حس میکنم اول از همه غرور خودم میشکنه

خودش اگه پول دستش باشه روزایی که هیچ مناسبتیم نداره یهو یه چیزی واسم میخرم، مثلا دو سه ماه پیش النگو خرید

تاحالا هیچ دکتری همچین حرفی نزده بود...توروخدا دعا کن واسم

عزیزم نا امید نشید، دکتر رو عوض کن شاید جای دیگه تونست درمانی پیش پاتون بذاره

توکلت به خدا باشه عزیزم

انشالله به زودی دامنت سبز میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیتا جان سلام خوبی؟ من ۲۵ رژیم رو شروع کردم,۵۸/۵ بودم امروز صبح وزن کردم ۶۲ شدم🤩🤩🤩 ۳/۵ کیلو در ...

چقد خوب....

مبارک باشه🤩❤

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
حرفات شیرین و اروم کننده اس...دست ب سربچه هات بکش و بگو خدایا به پاکی این بچه ها ب زهرام بچه بده...م ...

حتما زهرا جونم ..خیلی خوشحال شدم گلم که تونستم یه کم آرومت کنم..خوشکلم توکلت به خدا باشه عجله نکن حتما یه خیری توشه ایشالا یه دوقلو شو بهت بده😍

بچه ها من دارم عرق یونجه میخورم تنبلی تخمدان دارم اینجا نوشته عرق یونجه مشکلات رحمی رو بدتر میکنه مش ...

عزیزم منم تنبلی و کیست دارم

سعی کن چیزایی که طبع سرد دارن مث مرغ سیب زمینی شیر خیار نخوری و خیلی های دیگه

چند نفر بهم گفتن یک ماه هر روز کلم بروکلی بخور خوب میشی

یا هر روز عسل و سیاه دانه قاطی کن بخور خوب میشی برای تنبلی

حتما ورزش کن حتما