2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست
ممنون خوشکلم اميدوارم ...😘😘

سلام گلم

امروز رفتم دکتر

رو مادر

شب قبلش خودمو اماده کردم رنگ مو اصلاح صورت 

امروز ارایش کردم و قشنگترین لباسمو پوشیدم

تومطب دکتر خوشحال بودم

توقع شنیدن بهترینارو داشتم مث همبشه

ولی رفتم تو مطب باحرفای دکتر شوک عجیبی واردم شد

بهم گفت افتضاح تنبلی تخمدان داری

وشوهرتم ب شدت ضعیفه شما بچه دار نمیشین

😦😦😦😦😦

توقع همیچین حرفیو نداشتم

روز عید 

روز مادر

خبراینکه دگ مادر نمیشم رو بهم دادن

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والله  ولی به نظرم بهتره به فکر یه راه حل دیگه باشی تا اینکه چاق شی اعصابم خورد شد.

قربون مهربونیت بشم من😊😘😘😘

راه حلی ک بجز دو چیز ب ذهنم نمیرسه یکی اینک همینجوری بمونم و حرف بشنوم و اعصابم خورد ش و دومم اینک چاق شم دست از سرم بردارن 

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
انقد حرصم گرفته نشستم فکر میکنم میگم باید میگفتی سلیقه ها فرق داره مثلا شوهر من بهم گفته اگه چاق شی ...

نه عزیزم حرص نخور مرسی ک هستی 😍🙏

گفتم هر طوریشو فک بکنی گفتم هووف ولی خب چ میش کرد دیگ بیخیال شدم فقط میگم یکم بدنم جلو بیاد دست از سرم بردارن خودمم فک میکنم وزنم بالا بره هی ایراد نگیرن اعتماد بنفسم بیشتر شه اینقد ک زدن تو پرم و ضایعم کردن

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

سلامتی و تندرستی مهمه خوشگلم ولش اون چیزا رو یه ایدی میدم برو تاپیک روز زنشو بخون خیلی خندیدم ادم باید زندگیو ب خنده بگذرونه نه با ناراحتی و غم و غصه و غر زدن😘

سلامتی و تندرستی مهمه خوشگلم ولش اون چیزا رو یه ایدی میدم برو تاپیک روز زنشو بخون خیلی خندیدم ادم با ...

این واسه کاربر فریمهر بود ریپلای نمیشه😐

سلام گلم امروز رفتم دکتر رو مادر شب قبلش خودمو اماده کردم رنگ مو اصلاح صورت  امروز ارایش کر ...

ای بابا ایشالله مشکلتون حل میش یه دکتر طب سنتی هم برو

ای بابا ایشالله مشکلتون حل میش یه دکتر طب سنتی هم برو

ممنون...جای خوبی سراغ ندارم باید برم مشهد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
خدا نکنه اینجوری باشه دکتر که خدا نیست عزیزم. انشالله به زودی مادر میشی 

تاحالا هیچ دکتری همچین حرفی نزده بود...توروخدا دعا کن واسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40