2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
بچه ها امروز صبح با شوهرم دعوام شد بدونه اینکه بفهمه اومدم خونه بابام 😔 کلا اشتهام از بین رفته خیلی ...

چرا عزیزم کاش نرفته بودی خونه پدرت میموندی خونه با هم حلش میکردید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم کاش نرفته بودی خونه پدرت میموندی خونه با هم حلش میکردید

سر سفره صبحونه بهم نگاه کرد و گفت خیلی هم لاغر نیستی یکم دیگه چاق بشی خوبه شکل اندامم و کشید خیلی بهم برخورد گفت پهات درازه منم بحث اون روز پدرشو که بهم گفت لاغر پیش کشیدم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم اونم همینطور بعد زد رفت بیرون منم بچه هامو جمع و جور کردم بدونه اینکه بفهمه اومدم خونه بابام بعد ظهر زنگ زد گفت با اجازه کی رفتی منم گفتم خودم اونم گفت باشه ولی دیگه هیچ وقت‌ برنگرد ..گوشی رو قطع کرد..😢😭

نازنین زهرا🌹کالری ۴۰۰۰🌹۲۴دی ماه 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

💙عسل ۴۳۹۱ کالری💙

۲۴ دی ماه

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
نخواستم دیگه ببینمش چون بیشتر رومون تو روی هم باز میشد..گفت بابام راس گفته ...

حق داریا ولی من اگه جای شما بودم وقتی پدرش این حرفو میزد با خودم میگفتم من که در محدوده سالمه وزنم حتما اونایی که دور و برشن همشون چاقن که این فکرو میکنه. تازه شاید بهشم میگفتم. و دیگه حرص نمیخوردم. شما میریزی تو خودت بیخیال 

حق داریا ولی من اگه جای شما بودم وقتی پدرش این حرفو میزد با خودم میگفتم من که در محدوده سالمه وزنم ح ...

نه جوابشو دادم ولی از این ناراحت شدم که شوهرم بهم گفت که حق با بابامه و اینکه راس گفته ..منم گفتم اینبار نخواستم بهش بی احترامی کنم ولی از این به بعد دیگه بد جوابشو میدم اونم آتیش گرفت😤🤬

حق داریا ولی من اگه جای شما بودم وقتی پدرش این حرفو میزد با خودم میگفتم من که در محدوده سالمه وزنم ح ...

خواهر شوهرام استخوانشون قویه ولی بعد شیر دهی مثل مرده میشن همشون پودر و قرص چاقی خوردن چاق شدن برادر شوهرمم با زنش یه ماه چاقه یه ماه لاغر اونا هم پودر چاقی میخورن منم امروز این و به شوهرم گفتم که کلا خانوادتون به قرص و پودر بندن ..

بچه ها من برنامه ها واسم نصب نمیشه کلا بی انگیزه شدم هیچیم نمیخورم😑

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍