2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
سلام خوش اومدی گلم ، شما به ۲۴۰۰ کالری در روز نیاز داری تا وزنت افزایش پیدا کنه ، کالری شمار مانکن ر ...

سلام گلم من تازه دیروز شروع کردم کالری شماری قد ۱۶۰ وزن ۴۳ در روز چند کالری مصرف کنم تا چاق شم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بنظرتون یه لقمه پنیر، و دوتا لقمه حلوا ارده چقدر کالری داره؟(بدون حساب کردن نون)

تو کالری شمار مانکن زدی عزیزم؟؟

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

❣️لیست کالری 19 دی ماه❣️
1_عسل👈4107💙
2_شیوا👈 3652😻
3_سولین👈2843😍
4_هستی👈2700🥰
5_نگار👈2594😚
6_ترنم👈2530🤩
7_ساغر👈2400🤗

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
سلام،من یک عدد لاغر که از بچگی معروف بودم به اسکلت و قاچاقی زنده بودن و اینجور چیزا ولی بارها خودمو ...

سلام ممنون که تجربت رو درمیون گذاشتی

عزیزم من رو شکم نزدن خیلی حساسم شما چاق شدی شکم نیاوردی بیشتر چیا خوردی؟ یعنی باید توجه کنم که پروتئین بخورم و شیرینی نخورم؟ اخه واقعا تأمین کالری با غذاهای سالم سخته. حتی میوه خشک هم قندش بالاس

تو کالری شمار مانکن زدی عزیزم؟؟

اخه خییلی کمههه

اونقدری نخوردم ک ب واحداندازه گیریش برسه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

بچه ها کسی میدونه ته دیگ نان تافتون چقدر کالری داره؟

توی مانکن نان سفید داشت، ولی تافتون نداشت

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بچه ها آبگوشت و زدم ولی کالریش خییلی کم حساب میکنه چطور ممکنه ..😳🤔

آب گوشت رو جدا بزن بعد نونی رو که تیلیت کردی هم جدا بعد گوشت و نخود هم جدا 

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
سمانه جون نمیخوای تو لیست باشی ینی؟؟ اخه خیلی دیر اعلام کردی

دو روزه زندگیم بهم ریخته نتمم قطع شده بود از امروز 12 شب مم دوباره عزیزم😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ممنون عزیزم  خیلی وقته نصب کردم یه روز میخورم یه روز نه اصلا اراده ندارم کمکم کن😬

ببین گلم اگه واقعا دوست داری تپل شی باید تلاش کنی، اینکه یه روز بخوری یه روز نه اصلا فایده نداره 

بیا تو چالش شرکت کن تا هم انگیزه بگیری هم مجبور شی بالای ۲۰۰۰ کالری بخوری  

سلام گلم من تازه دیروز شروع کردم کالری شماری قد ۱۶۰ وزن ۴۳ در روز چند کالری مصرف کنم تا چاق شم؟

سلام عزیزم ،خیلی هم عالی

شما به ۲۳۰۰ کالری در روز نیاز داری

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱 بچه ها کسی میدونه ته دیگ نان تافتون چقدر کالری داره؟ توی مانکن نان سفید د ...

تو مانکن زده ته دیگ نان نوعشو نزده همونو بزن

اگه دیدی نیست تو لیست ابری پیداش کن